Villa · Nybyggnad Estepona · Ref. HH-ERA-EMA

14.100.000€
Pris per m2 10.452€/m2

Villa · Nybyggnad Estepona · Ref. HH-ERA-EMA

Beskrivning

Stor lyxvilla på frontlinjen i Estepona

Pris per m2 10.452€/m2
Byggd 1.349m2
Tomt 3.000m2
Sovrum 4
Badrum 5
Pool privat pool
Garage Privat
4 SOVRUM & 5 BADRUM - LYX NYBYGGNAD - FRONT LINE - STORA TRÄDGÅRDAR - OÄNDLIG HAVUTSIKT - INFINITY POOL - UNIKT LÄGE

Hansson & Hertzell presenterar stolt denna fantastiska nya villa, belägen på den bästa tomten vid Medelhavets frontlinje mellan Marbella och Estepona.

Beläget på en 3 000 m2 tomt med mer än 35 meter fasad till stranden, har villan en total bebyggd yta på mer än 1 349 m2 omgiven av mer än 1 640 m2 trädgårdar. I söderläge, med fullständig avskildhet, är interiören full av ljus och utsikt. Formen på villan har designats för att uppnå maximal fasad mot havet för att betona de oändliga vyerna. Tomten är helt inhägnad och privat och har direkt tillgång till strandpromenaden och stranden.

Imponerande trädgårdar med modern stil och medelhavskänsla som omger hemmet. De flesta av dessa trädgårdar är utspridda mellan villan och havet som en stor grön äng. Ett nytt koncept med översvämningspool ligger i den södra delen av trädgården, på en komplett strandposition i frontlinjen, denna pool drivs av saltkloreringssystem. Poolens oändlighetssida ger den sista touchen, vilket möjliggör en fantastisk visuell integration av båda vattnet, poolen med havet.

Det är resultatet av den perfekta integrationen mellan läge, design, kvalitet, utsikt, utrymme, avskildhet, en konstnärlig arkitektur och mycket mer.

Klicka här för alla våra fastigheter i Estepona


Ofta förbises till förmån för närliggande Marbella, den underbara staden Estepona är en av Costa del Sols dolda pärlor. Här finns ett av Andalusiens vackraste gamla kvarter, samt några av Málagas bästa stränder och skaldjursrestauranger. Den har lyckats behålla sin identitet som en omisskännligt spansk pueblo blanco, fylld med sin egen unika atmosfär och stil. Ingenstans är detta mer uppenbart än i stadens förtrollande äldsta kvarter – en omgivningar som är lika attraktiv som Granadas Albaicin, Sevillas Santa Cruz och Córdobas San Basilio. 

Estepona har en varierad kulinarisk scen och erbjuder, till skillnad från många andra spanska städer av sin storlek, några utmärkta mexikanska, indiska, kinesiska och italienska restauranger. Ändå verkar det synd att komma hit och inte äta ute på några av Medelhavets färskaste och bäst tillagade fiskar, serverade på fantastiskt prissatta skaldjursrestauranger och löjligt billiga tapasbarer. Tack vare att Estepona är omgivet av Sierra Bermeja-bergen och Medelhavet, har Estepona ett speciellt mikroklimat med cirka 325 soldagar om året!

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!


Egenskaper

Byggår: 2024
Sovrum: 4
Badrum: 5
Byggd: 1.349m2
Tomt: 3.000m2
Balkong: 416 m2
Pool : privat pool
Garage: Privat
Parkeringsplatser: 6
Kök : 1
Inbyggda garderober: 4
Orientering: Sydöst
Avstånd till strand: 100 Meter
Avstånd till flygplatsen: 50 Km.
Avstånd till fritid: 200 Meter
Avstånd till golfbana: 5 Km.
Hiss
Terrass
Bra område för uthyrning
Trädgård
Källare
Privat Takterrass
Övervaknings kameror
Gated Community
BBQ
Modern
Larmsystem
Nära strand
Balkong
Havsutsikt
Smart Home System
Bio
Air Condition
Elektriska fönsterluckor
Öppen spis
Förråd
Fullt utrustat kök
Vattenfront
Pool
Köksutrustning
Integritet
Öppen Planlösning
Pool Bar
Kust
Nybyggd
Golvvärme
Automatisk port
Fiberoptik
Garage
Dubbelglas
Tvättrum
Sydlig
Utsikt över pool
GYM
Bottenplan
Grönområden

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Ritningar

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp
Ring mig om denna fastighet