Villa · Försäljning Elche · Ref. HH-EB-MPS-VALVERDE

680.000€
Pris per m2 1.166€/m2

Villa · Försäljning Elche · Ref. HH-EB-MPS-VALVERDE

Beskrivning

FANTASTISK VILLA I ELCHE

Pris per m2 1.166€/m2
Byggd 583m2
Tomt 1.041m2
Sovrum 6
Badrum 4
Pool privat pool
Garage Privat

Hansson & Hertzell är glada att presentera detta underbara hem i Elche.

Denna fastighet har en stor veranda med utsikt över poolen, där du kan njuta av de varma vinterkvällarna och fira alla typer av evenemang med familj och vänner. Du kan koppla av vid poolen och grilla i den soliga trädgården fylld med exotiska palmer. Tomten mäter 1041 kvadratmeter, vilket ger gott om plats att njuta av frisk luft och solsken praktiskt taget året runt och gör den idealisk för barn, husdjur och hela familjen.

Fastigheten har en källare som kan nås från både exteriör och interiör av fastigheten, vilket erbjuder en mängd möjligheter. I källaren finns ett garage med plats för fyra bilar, ett stort förråd och gott om plats för att skapa ett gym eller biorum, redan förberett för installation av en eldstad.

Huset har ytterligare två våningar ovanför källaren, med totalt sex sovrum och fyra badrum.

På bottenvåningen finns ett nyligen utrustat modernt kök, fullt utrustat med högkvalitativa vitvaror, gott om skåp för förvaring och ett stort bord runt som familjen kan samlas. Bredvid detta finns en stor matsal i öppen planlösning med dubbel höjd i vardagsrummet och en öppen spis i natursten. Båda dessa rum är mycket ljusa tack vare sina stora fönster som har utsikt över trädgården och poolen. Dessutom består bottenvåningen av fyra sovrum och två kompletta badrum: master bedroom, som är mycket rymligt och har ett eget badrum med duschkabin, samt en stor klädkammare; ytterligare två sovrum; och ytterligare ett rum som fungerar som kontor.

På andra våningen finns ytterligare två stora sovrum, ett badrum med dusch och ett rymligt vardagsrum som leder till en stor terrass på över 40 kvadratmeter, perfekt för att njuta av utsikten eller anordna fester och evenemang, och redan förberedd för installation av en jacuzzi.

Det finns elektrisk golvvärme och ett område för värme- och luftkonditioneringssystem i hela huset. Tomten mäter mer än tusen kvadratmeter och har träd runt omkretsen som tillåter avskildhet inne i huset, samtidigt som den fortfarande ligger i ett livligt stadsområde, vilket ger dig känslan av trygghet och stöd, samtidigt som du njuter av tystnaden och avskildheten av platsen.

Egenskaper

Byggår: 2008
Sovrum: 6
Badrum: 4
Byggd: 583m2
Tomt: 1.041m2
Pool : privat pool
Garage: Privat
Avstånd till strand: 5 Km.
Bra område för uthyrning
BBQ
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Dubbelglas
Grönområden
Terrass
Modern
Öppen spis
Larmsystem
Integritet
Air Condition
Fiberoptik
Förråd
Pool
Öppen Planlösning
Utsikt över pool
Möblerat

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Plats

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO
WhatsApp
Ring mig om denna fastighet