Villa · Nybyggnad Marbella · Ref. HH-INHO-LM3

6.500.000€
Pris per m2 10.046€/m2

Villa · Nybyggnad Marbella · Ref. HH-INHO-LM3

Beskrivning

Lyxiga villor som ligger i Lomas de Marbella Club

Pris per m2 10.046€/m2
Byggd 647m2
Tomt 1.441m2
Sovrum 6
Badrum 6
Toaletter 2
Pool privat pool
Garage Privat

6 sovrum och 6 badrum | Lyx Nybyggnad | Nyckelklart | Prestigefylld urbanisering | Fantastisk utsikt | Nära golf

Hansson & Hertzell presenterar stolt en prestigefylld urbanisering på Golden Mile, belägen i Lomas de Marbella Club. Det är en mycket tyst enklav med omedelbar tillgång från AP-7-motorvägen till alla intressanta platser i staden och på Costa del Sol.

Fyra villor designade med de högsta standarderna för kvalitet och lyx, som innehåller energisystem och egenskaper hos den mest avantgardistiska arkitekturen. Skönhet, elegans och komfort karakteriserar dessa söderläge villor, både klassiska och moderna i utseende, med överlägsna egenskaper och exceptionella material.

Villorna har en förhöjd position som tillsammans med sin orientering erbjuder en vacker utsikt över både havet och La Concha -berget. När du kommer in i villorna finns det en mycket rymlig parkeringsplats utomhus dekorerad med en vattenbrunn som ger en elegant touch och karaktär till ingången. Villorna har en trädgård som omger dem, med gröna områden och dekorerade med en mängd blommor och palmer som ger färg och rörelse.

Den uppvärmda saltvattenpoolen har både en täckt och avslöjad terrass och ett snyggt hängmatta som inbjuder dig att njuta av det goda vädret i Marbella med familj och vänner och även tomtens integritet.

Villorna är väl proportionerade när det gäller layout, spridda över 3 nivåer och ett solarium för att skapa en utsökt smakfull 6-sovrum med flera underhållande områden.

Tillgång till villan är imponerande tack vare sitt dubbelhöjdstak och stora moderna pelare. När han kommer in i villan har bottenvåningen ett stort utrymme uppdelat i flera områden, en av dem med en stor öppen spis, matplats och vardagsrum. Det fullt utrustade köket med toppmoderna apparater har en skräddarsydd ö. Hela växten har tillgång till terrasser, trädgård och pool, med områden att koppla av och ha kul.

Övre våningen består av 3 sovrum med badrum och omklädningsrum. Det stora sovrummet med tillgång till den stora terrassen har en spektakulär utsikt över poolen och havet.

Den attraktiva källaren har parkeringsplats för 3 bilar, en tvättområde och en personallägenhet med smutsigt kök och direkt hissåtkomst till köket på bottenvåningen. Dessutom finns det på detta våning ytterligare 3 sovrum med naturligt ljus, perfekt för gästerna.

Förutom de underhållande områdena i trädgården, finns det på översta våningen i huset ett solarium med ett utrymme för ett utomhusgym med glasgardiner och fantastiska täckta och upptäckta loungeområden. Denna våning har privilegierade utsikt över havet tack vare sin höjd.

Den inhägnade urbaniseringen Las Lomas del Marbella Club betraktas som elit och är en av de bästa adresserna i södra Spanien. Det är ett av de mest populära lyxiga bostadsområdena i Marbella, som upprätthåller sitt eleganta och ursprungliga utseende, med rymliga och perfekta gröna områden, 24 -timmars säkerhet, livskvalitet och arkitektur. Dess läge norr om Golden Mile, framför Puente Romano och nära den kungliga moskén med sin imponerande andalusiska arabiska arkitektur, gör det till ett privilegierat område.

Denna urbanisering välkomnar alla typer av lokala och internationella kändisar, spanska adelsmän och europeiska eliter, som är en mycket exklusiv urbanisering med de dyraste villorna och herrgårdarna i området. Å andra sidan är urbaniseringen nära ett mytiskt 5* hotell, Michelin stjärna -restauranger, många golfbanor och internationella skolor, Marbella och Puerto Banús. Brett utbud av modebutiker, restauranger och nattliv.

Privilegierad plats som placerar dem 10 minuter från centrum av Marbella, 40 km från Malaga International Airport, 50 km från AVE -stationen och 85 km från Gibraltar flygplats.

Klicka här för fler fastigheter i området
Klicka här för alla fastigheter från denna lyxutvecklare

Marbella är välförtjänt en av Costa del Sols främsta destinationer. Dess utmärkta klimat, stränder, naturliga omgivningar och de stora sportkomplexen är bara några av de otaliga attraktionerna som denna stad vid Málagas kust erbjuder. Ett tydligt bevis på infrastrukturens höga kvalitet är Puerto Banús, en av de mest emblematiska platserna i Marbella. Dessutom är det känt som ett golfparadis. Ett dussin magnifika banor tillåter golfspelaren att spela sporten före den ovanliga bakgrunden från havet och bergen.

Från Cabopino till Guadalmina erbjuder Marbella besökaren 26 kilometer vacker kust med en rad soldränkta stränder utrustade med alla typer av tjänster, inklusive moderna hotell, bostadskomplex, butiker och restauranger. Den historiska delen av staden, som sitter i en vacker bukt, skyddar vackra hörn av en typiskt andalusisk smak, med vitkalkade hus och apelsinträd En idealisk miljö för att prova något av det läckra receptet från det lokala köket.

Välkommen till Hansson & Hertzell och det hälsosammaste landet i världen!



Egenskaper

Byggår: 2023
Sovrum: 6
Badrum: 6
Toaletter: 2
Byggd: 647m2
Tomt: 1.441m2
Pool : privat pool
Garage: Privat
Parkeringsplatser: 3
Kök : 1
Inbyggda garderober: 6
Orientering: Sydöst
Avstånd till strand: 1,5 Km.
Avstånd till flygplatsen: 60 Km.
Avstånd till fritid: 300 Meter
Avstånd till golfbana: 650 Meter
24 Hour Security
Nära strand
Balkong
Smart Home System
Integritet
Underjordisk parkering
Kust
Larmsystem
Fullt utrustat kök
Nybyggd
Havsutsikt
Köksutrustning
Automatisk port
Air Condition
Dubbelglas
Förråd
Sydlig
Pool
Fitness Club
Golvvärme
GYM
Garage
Grönområden
Tvättrum
Terrass
Utsikt över pool
Trädgård
Bra område för uthyrning
Privat Takterrass
Utsikt över berg
Gated Community
Källare
Modern
BBQ

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Ritningar

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp
Ring mig om denna fastighet