Villa · Nybyggnad Rojales · Ref. GNR-42693

699.000€
Pris per m2 2.560€/m2

Villa · Nybyggnad Rojales · Ref. GNR-42693

Beskrivning

Pris per m2 2.560€/m2
Byggd 273m2
Tomt 500m2
Sovrum 3
Badrum 2
Pool Ja

NYBYGGD VILLA I ROJALES Nybyggd modern villa i Dona Pepa, Rojales. Villa byggd över 2 våningar, med 3 sovrum och 2 badrum, kök med öppen planlösning med vardagsrumsdelen, inbyggda garderober, terrass, källare, privat trädgård med pool och parkeringsplats. Allt med förstklassiga material och de bästa finishen. Villa ligger bara 10 minuter från La Marquesa golfbana i ett lugnt område och kusten. Rojales är en traditionellt jordbruksstad som har blivit en av favoritdestinationerna i det inre av Vega Baja, tack vare dess strategiska läge nära N-332 och AP-7. De utmärkta förbindelserna gör att du kan nå Alicantes flygplats på 20 minuter och njuta av stränderna i Guardamar, La Mata eller Torrevieja på 15 minuter. Rojales erbjuder ett rikt och varierat gastronomiskt och fritidserbjudande och har den prestigefyllda golfbanan La Marquesa Golf. Rojales är en härlig by med alla tjänster som stormarknader, apotek, banker, restauranger och naturpark som ligger mycket nära villorna. La Marquesa Golf är en av de mest historiska banorna på Costa Blanca, med 18 hål och ett lika speciellt som det 17: e hålet på Sawgrass. Tradition, kvalitet och erfarenhet samlas för att erbjuda golfare som besöker oss en unik upplevelse, full av historia där.

Egenskaper

Sovrum: 3
Badrum: 2
Byggd: 273m2
Tomt: 500m2
Pool : Ja
Kök : 0
Useable Build Space: 121 Msq.
Trädgård
Privat pool
Gated
Number of Parking Spaces: 1
Near Schools
Near Commercial Center
Air Conditioning: Pre-Installed
Beach: 7000 Meters
Double Bedrooms: 3
Under-Build / Basement
Terrace: 16 Msq.
Location: Coastal

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Plats

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO

Liknande bostäder

WhatsApp
Ring mig om denna fastighet