Lägenhet · Försäljning Torre Pacheco · Ref. HH-NEY-02

299.000€
Pris per m2 3.934€/m2

Lägenhet · Försäljning Torre Pacheco · Ref. HH-NEY-02

Beskrivning

Nyckelfärdig lägenhet på bottenvåningen på Santa Rosalia Lake Resort

Pris per m2 3.934€/m2
Byggd 76m2
Tomt 92m2
Sovrum 2
Badrum 2

´Upptäck din lyxiga bungalow med 2 sovrum, 2 badrum och poolåtkomst i Santa Rosalia Lake and Life Resort

Letar du efter den perfekta blandningen av lyx och bekvämlighet? Sök inte längre! Här är denna exceptionella sydvända bottenvåningsbungalow med 2 sovrum, 2 badrum och en privat trädgård på imponerande 62,5 m2. Denna fantastiska fastighet erbjuder rymligt boende av högsta kvalitet.

Denna bungalow är utrustad med Bosch-vitvaror i toppklass, vilket garanterar en modern och problemfri livsstil. Säg adjö till vardagliga besvär när du njuter av bekvämligheten med högkvalitativa apparater inom räckhåll.

Ororad över parkering och förvaring? Oroa dig inte. Denna fastighet har underjordiska parkeringsfaciliteter för att hålla din bil säker och trygg. Dessutom erbjuder ett dedikerat förråd en praktisk lösning för att hålla dina ägodelar organiserade och lättillgängliga.

Beläget inom den exklusiva Santa Rosalia Lake and Life Resort är detta ett inhägnat samhälle med ett enastående urval av nybyggda villor och lägenheter. Det är bara en stenkast från den berömda Mar Menor Golf Resort och en kort bilresa från de sandiga stränderna och de varma vattnen i Mar Menor, vilket erbjuder den perfekta balansen mellan fritid och lyx.

Santa Rosalia är mer än bara en resort; det är en livsstil. Med en utbredning av 124 000 kvadratmeter som är utformad för att invånarna fullt ut ska omfamna och njuta av livet, erbjuder detta samhälle en rad unika attraktioner och bekvämligheter. Det är en idealisk miljö för avkoppling, skapande av uppskattade minnen och bildandet av långvariga vänskapsband med andra invånare.

Alla vägar inom Santa Rosalia leder till La Reserva, kärnan av resorten. Här skapar en blomstrande social scen och ett brett utbud av aktiviteter sammanhållning bland invånarna. Resortens mittpunkt är den pittoreska sjön, runt vilken livet kretsar. Dess fridfulla skönhet och förtrollande atmosfär skapar en förtrollande bakgrund för dina dagliga äventyr.

På vår fastighetsbyrå förstår vi att att hitta den perfekta fastigheten är mer än bara en transaktion; det är ett betydande steg mot att skapa ett hem och en livsstil du alltid har drömt om. Låt oss guida dig genom processen, och tillsammans kommer vi att förverkliga dina fastighetsdrömmar på Santa Rosalia Lake and Life Resort.

Priser från endast 280 000 €, ta chansen att leva det liv du förtjänar. Kontakta oss idag för att boka en visning!

Egenskaper

Byggår: 2023
Sovrum: 2
Badrum: 2
Byggd: 76m2
Tomt: 92m2
Balkong: 62 m2
Parkeringsplatser: 1
Kök : 1
Inbyggda garderober: 2
Orientering: Söder
Pool
Öppen Planlösning
Tvättrum
Köksutrustning
Dubbelglas
Modern

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Plats

Ritningar

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO

Liknande bostäder

WhatsApp
Ring mig om denna fastighet