Villa · Nybyggnad Algorfa · Ref. GNR-84030

640.000€
Pris per m2 5.000€/m2

Villa · Nybyggnad Algorfa · Ref. GNR-84030

Beskrivning

Pris per m2 5.000€/m2
Byggd 128m2
Tomt 454m2
Sovrum 3
Badrum 2
Pool Ja

NYBYGGDA VILLOR I LA FINCA GOLF Nybyggnadsprojekt med 7 villor belägna i frontlinjen på La Finca Golf Resort, nära det 5-stjärniga hotellet. Villor med 3 sovrum och 2 badrum på en nivå, inklusive fullt utrustat kök, med privat pool. En privat inomhusparkeringsplats med pergola, elektriska fönsterluckor, ledningssystem och larmsystem helt utrustade är några av de viktigaste specifikationerna för denna exklusiva utveckling Varje villa ligger i söderläge, den optimala orienteringen med tanke på deras läge, vilket säkerställer att de får solljus hela dagen, året runt. Bostäderna har gott om naturligt ljus, vilket minskar energiförbrukningen och möjliggör naturlig ventilation i alla rum. Poolområdet ligger i söderläge, vilket ger gott om sol under dagen, med minskad intensitet på kvällen, vilket möjliggör härliga middagar på terrassen med spektakulär utsikt över golfbanan. Villas har en hög nivå av energicertifiering - klass A. Detta är möjligt tack vare värmeisolering av tak och väggar, aluminiumsnickerier med dubbla glasrutor och installation av 4 solpaneler. Nybyggt komplex av fristående villor med en övergripande design som i varje detalj försöker bibehålla Medelhavets essens. Rena linjer, texturer och färger bidrar till projektets karaktär och integrerar det i den exklusiva och naturliga miljön. Fasaden kombinerar vit puts med monolager murbruk och detaljer i överliggare av träimitation. Villas ligger i Algorfa i omgivningarna av en av de mest exklusiva 5-stjärniga Resorts med en golfbana i Spanien i den extrema södra delen av Alicante-provinsen. Dessutom är det nära till de vackraste stränderna på södra Costa Blanca och platser med exceptionell skönhet som Torrevieja Pink Salt Lakes eller sanddynerna i Guardamar del Segura. Närheten och den enkla tillgången till motorvägen AP-7 och de viktigaste nationella vägarna förbinder villorna med många städer på Costa Blanca som Orihuela, Cartagena, Elche, Murcia och Alicante. Flygplatserna i Alicante och Murcia ligger mindre än 40 km bort med förbindelser till de viktigaste europeiska huvudstäderna.

Egenskaper

Sovrum: 3
Badrum: 2
Byggd: 128m2
Tomt: 454m2
Pool : Ja
Kök : 0
Trädgård
Privat pool
Solarium: Yes
Gated
Number of Parking Spaces: 1
Near Schools
Near Commercial Center
Air Conditioning: Pre-Installed
Near Golf / Golf Resort Property
Double Bedrooms: 3
Location: Coastal
Terrace: 127 Msq.
Beach: 14000 Meters
Useable Build Space: 115 Msq.

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Plats

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO
WhatsApp
Ring mig om denna fastighet