Villa · Försäljning Orihuela Costa · Ref. HH-OES-403

1.839.000€
Pris per m2 4.442€/m2

Villa · Försäljning Orihuela Costa · Ref. HH-OES-403

Beskrivning

Lyxvilla i Dehesa de Campoamor | Orihuela Costa

Pris per m2 4.442€/m2
Byggd 414m2
Tomt 900m2
Sovrum 4
Badrum 4
Toaletter 1
Pool privat pool
Garage Privat
4 Sov & Bad | Bra läge nära Kust & Golf | Anlagda trädgårdar | Garage för 3 – 4 bilar | Rymlig veranda | säkerhet

Välkommen till denna otroliga lyxvilla belägen i det prestigefyllda området Dehesa de Campoamor, stolt presenterad av Hansson & Hertzell! Denna fantastiska fastighet ligger på en 900 kvadratmeter stor tomt med noggrant anlagda trädgårdar. Framsidan av trädgården har utemöbler, medan den bakre har en vacker pool och bekväma ytor med markiser för maximal gästkomfort.

Villan består av två våningar och ett garage med plats för 3 eller 4 fordon. På bottenvåningen hittar du ett rymligt vardagsrum med direkt tillgång till bostadens veranda, en gästtoalett och ett fullt utrustat slutet kök med en central ö och flera skafferi. Det finns även ett rum anpassat som kontor som ger tillgång till garaget och poolområdet.

På andra våningen hittar du 4 sovrum, alla med eget badrum, privat terrass och luftkonditionering. Det är värt att notera sovrummet, som har ett "panikrum" där du kan övervaka säkerhetskamerorna i hela fastigheten.

Plats: Dehesa de Campoamor är omgiven av vackra stränder som La Zenia, Cabo Roig, Mil Palmeras eller Punta Prima. Denna stad har 2 500 meter kustlinje uppdelad i tre stränder med fin vit sand. La Glea Beach är den mest populära och erbjuder alla bekvämligheter för vattensportsentusiaster. Dessutom har det paddel- och tennisklubbar, där du kan njuta av en solig dag eller ta en drink på strandbarerna och restaurangerna. Detta gör den till den livligaste och mest kosmopolitiska stranden i området. Tillgängligheten är utmärkt, både via riksväg och motorväg, och det finns goda buss- och taxiförbindelser.

Närmaste sjukhus är universitetssjukhuset i Torrevieja, bara 8 km bort, och inom några minuter hittar du sjukhuset Quirónsalud Torrevieja. Det har också närliggande flygplatser som Murcias internationella flygplats, 35 km bort, och Alicantes flygplats, 47 km bort.

För mer information om denna magnifika fastighet eller för att boka ett besök, tveka inte att kontakta Hansson & Hertzell. Vi är här för att hjälpa dig att göra denna lyxvilla till ditt drömhem!

Klicka här för alla våra exklusiva annonser
Kontakta oss nu på +34 634 044 970


Egenskaper

Byggår: 1992
Sovrum: 4
Badrum: 4
Toaletter: 1
Byggd: 414m2
Tomt: 900m2
Pool : privat pool
Garage: Privat
Parkeringsplatser: 4
Kök : 1
Inbyggda garderober: 4
Orientering: Söder
Avstånd till strand: 800 Meter
Avstånd till flygplatsen: 50 Km.
Avstånd till fritid: 300 Meter
Avstånd till golfbana: 5 Km.
Utsikt över pool
Trädgård
Möblerat
Gated Community
Bra område för uthyrning
Modern
Utsikt över berg
24 Hour Security
Källare
Balkong
Övervaknings kameror
Bibliotek
BBQ
Integritet
Nära strand
Kust
Larmsystem
Underjordisk parkering
Gas centralvärme
Havsutsikt
Fullt utrustat kök
Air Condition
Köksutrustning
Förråd
Automatisk port
Pool
Dubbelglas
Golvvärme
Sydlig
Garage
Grönområden
Tvättrum
Terrass

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.

Liknande bostäder

WhatsApp
Ring mig om denna fastighet