Villa · Nybyggnad Los Alcázares · Ref. GNR-49157

389.900€
Pris per m2 2.765€/m2

Villa · Nybyggnad Los Alcázares · Ref. GNR-49157

Beskrivning

Pris per m2 2.765€/m2
Byggd 141m2
Tomt 254m2
Sovrum 3
Badrum 2

NYBYGGDA PARHUS I LOS ALCAZARES Moderna nybyggda parhus med 3 sovrum, 2 badrum, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, inbyggda garderober, terrass och parkeringsplats. Luftkonditionering och uppvärmning: Förinstallation av värmepump (varm och kall) kanalng genom hela fastigheten. 3 solpaneler plus inverter med strömavbrott på cirka 1,3 kW / h Ett alternativ privat pool och solarium mot en extra kostnad. Bostäder ligger nära den prestigefyllda golfbanan "La Serena Golf". Denna golfbana är välkänd för sina sjöar och vegetation som vävs samman med golfbanan. Vatten och sjöar finns i 16 av de 18 hålen, men hela banan är utformad för att erbjuda golfaren olika strategier i varje hål. En annan aspekt som gör denna golfbana unik är att den är ansluten genom promenader till stadens centrum, något som är omöjligt att hitta på andra golfplatser som gör att vi kan njuta av lugnet och skönheten i området utan att vägra tillgången till de tjänster som Los Alcázares erbjuder. Los Alcázares är ett exceptionellt område på Costa Cálida, bara 25 minuter från Murcias flygplats och 55 minuter från Alicantes flygplats. Området är anslutet via motorväg med städerna Cartagena, Murcia och Alicante och resten av stränderna på Costa Cálida och Costa Blanca.

Egenskaper

Sovrum: 3
Badrum: 2
Byggd: 141m2
Tomt: 254m2
Kök : 0
Trädgård
Gated
Number of Parking Spaces: 1
Near Schools
Near Commercial Center
Air Conditioning: Pre-Installed
Near Golf / Golf Resort Property
Double Bedrooms: 3
Location: Coastal
Beach: 1000 Meters
Useable Build Space: 115 Msq.
Terrace: 64 Msq.

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Plats

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO
WhatsApp
Ring mig om denna fastighet