Villa · Nybyggnad Finestrat · Ref. GNR-16236

549.000€
Pris per m2 3.368€/m2

Villa · Nybyggnad Finestrat · Ref. GNR-16236

Beskrivning

Pris per m2 3.368€/m2
Byggd 163m2
Tomt 353m2
Sovrum 3
Badrum 3
Pool Ja

NYBYGGDA VILLOR I FINESTRAT Nybyggda bostäder med 22 villor belägna i Finestrat. Vakna upp varje morgon med utsikt över havet och de gröna kullarna på golfbanan bredvid det. Njut av det naturliga ljuset som tillhandahålls av dess stora fönster och dess utmärkta orientering (söderläge lång fasad). Moderna villor har 3 sovrum, 3 badrum, kök med öppen planlösning med rymligt vardagsrum, inbyggda garderober, terrass, solarium, privat trädgård med pool och parkeringsplats. Ditt skräddarsydda hem Villas bygger på idén att ge dig ett hem som är skräddarsytt efter dina behov, vilket är anledningen till att varje hus kan anpassas till 100%. Vårt team av arkitekter och inredningsarkitekter kommer att skapa varje utrymme efter dina önskemål för att göra dina drömmar till verklighet. Ändra husets interiörlayout (inom de tillåtna byggalternativen). Lägg till utrustning i dina klädkammare och öka lagringskapaciteten och ordningen. Komplettera din trädgårdsutrustning så att den passar dina behov bäst (swimmingpool och exteriör finish). Välj mellan olika typer av atmosfärer och ytbehandlingar enligt din smak. Finestrat är en drömdestination! Denna mark är omgiven av havet, precis under den majestätiska silhuetten av Puig Campana-berget, bredvid den charmiga historiska stadsdelen. Det är den perfekta destinationen för dem som letar efter en avslappnad plats att bo på utan att behöva ge upp bekvämligheterna med att ha all service till hands. Finestrat har många transportalternativ för att röra sig fritt. Buss: Linjerna 14, 15 och 16 finns tillgängliga för resor mellan Finestrat, Benidorm och Villajoyosa. Spårvagn: På linjen som förbinder Alicante med Benidorm hittar du hållplatsen La Marina - Finestrat shoppingcenter och den tar dig till centrala Alicante på bara 1 timme. El Altet flygplats (40 min): Denna flygplats ligger 40 minuter från Finestrat och det finns flyg till Storbritannien, Belgien, Holland, Milano, Zürich bland många andra destinationer och otaliga flygbolag att flyga med. I Finestrat kommer du att vara omgiven av temaparker, där du kan njuta av de bästa fritidsaktiviteterna till hands. Här kan både barn och vuxna lära sig om miljö, natur och historia genom äventyr. Terra Mitica (10 min): Terra Natura (10 min) Acuanatura (10 min): Det varma klimatet i Levante gör att du kan njuta av naturen och utomhussporter under större delen av året. De naturliga landskapen och sportanläggningarna som finns i Finestrat öppnar upp ett brett utbud av möjligheter att njuta av omgivningen. Puig Campana Golf (1 min): En av de nyaste och bäst utrustade idrottsanläggningarna i området. Med sina 9 hål kan du träna och njuta av den bästa sportmiljön i dess många turneringar. Naturparken Puig Campana (10 min): Att vandra från Font del Molí längs den vertikala kilometern till Puig Campanas geodetiska vertex är en oförglömlig upplevelse.

Egenskaper

Sovrum: 3
Badrum: 3
Byggd: 163m2
Tomt: 353m2
Pool : Ja
Kök : 0
Trädgård
Privat pool
Solarium: Yes
Gated
Number of Parking Spaces: 1
Near Schools
Near Commercial Center
Air Conditioning: Pre-Installed
Near Golf / Golf Resort Property
Double Bedrooms: 3
Location: Coastal
Beach: 5000 Meters
Useable Build Space: 130 Msq.
Terrace: 55 Msq.

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Plats

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO

Liknande bostäder

WhatsApp
Ring mig om denna fastighet