Lägenhet · Försäljning Torrevieja · Ref. HH-EMC-STG-1498

109.900€ 115.000€
Pris per m2 1.802€/m2

Lägenhet · Försäljning Torrevieja · Ref. HH-EMC-STG-1498

Beskrivning

Lägenhet med privat takterrass

Pris per m2 1.802€/m2
Byggd 61m2
Sovrum 2
Badrum 1
Pool Gemensam
Garage Privat

2 sovrum - 1 badrum - terrass - takterrass - pool - parkering


Hansson Hertzell Real Estate är glada att presentera en utsökt lägenhet med 2 sovrum i hjärtat av Torrevieja. Denna noggrant underhållna egendom byggdes år 1995 och avger en känsla av varaktig kvalitet och charm.

När du kliver in i denna genomtänkt utformade lägenhet hittar du ett fullt utrustat separat kök för att möta dina kulinariska behov. Den rymliga vardagsrummet kompletteras av en 4 kvadratmeter terrass samt en privat takterrass på 24 kvadratmeter, vilket ger en perfekt plats att koppla av, äta eller helt enkelt njuta av den natursköna omgivningen.

Njut av förmånen med en gemensam pool, en uppfriskande oas för att sola i den medelhavska solen eller svalka dig under varma sommardagar. För ökad bekvämlighet har denna egendom en privat garage, vilket garanterar en problemfri parkering.

Lägenhetens västliga orientering garanterar gott om naturligt ljus och en behaglig atmosfär under hela dagen. Med ett utmärkt läge endast 1,4 km från stranden och 500 meter från nödvändiga bekvämligheter, uppnår den en perfekt balans mellan lugn och tillgänglighet.

Denna lägenhet är i bra skick för återförsäljning och är ett utmärkt val för dem som söker en bostad som är redo att flytta in i. Dess inbyggda garderob erbjuder praktiska förvaringslösningar, och läget på andra våningen ger en känsla av säkerhet och integritet. Missa inte chansen att göra den till din egen. Kontakta oss idag för att boka en visning eller få mer information. Ditt framtida hem väntar.


Egenskaper

Byggår: 1995
Sovrum: 2
Badrum: 1
Byggd: 61m2
Balkong: 4 m2
Pool : Gemensam
Garage: Privat
Parkeringsplatser: 1
Kök : 1
Våning : 2
Inbyggda garderober: 2
Orientering: Sydväst
Avstånd till strand: 1.5 Km.
Avstånd till flygplatsen: 40 Km.
Avstånd till fritid: 500 Meter
Avstånd till golfbana: 5 Km.
Utsikt över pool
Möblerat
Gemensam Pool
Bra område för uthyrning
Nära strand
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Ingen Hiss!
Dubbelglas
Terrass
Privat Takterrass
Balkong
Integritet
Fiberoptik

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Plats

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO

Liknande bostäder

WhatsApp
Ring mig om denna fastighet