Tomt · Nybyggnad Marbella · Ref. HH-BLE-GAR26

1.495.000€
Pris per m2 3.215€/m2

Tomt · Nybyggnad Marbella · Ref. HH-BLE-GAR26

Beskrivning

Lyxvilla med havsutsikt nära Puerto Banus | Nueva Andalucia

Pris per m2 3.215€/m2
Byggd 465m2
Tomt 768m2
Sovrum 5
Badrum 4
Pool privat pool
Garage Privat
5 bäddar & 4 badrum | Lyx nybyggd | Fantastisk havsutsikt | Gångavstånd till bekvämligheter | nära stranden | Förhöjd tomt på 800 m2 | Sydväst

Villa med integrerat byggprojekt till salu i det fantastiska området Nueva Andalusia. Villan kommer att stå som ett bevis på samtida arkitektonisk briljans, belägen på en förhöjd tomt på 800 m2 och med en generös boyta på 465 m2.

Denna villa kommer att ha en unik karaktär, med stora väldefinierade och flexibla ytor. På första våningen finns gemensamma utrymmen och fyra sovrum, medan övervåningen innehåller de mer avskilda utrymmena, inklusive huvudsovrum Kärnan i fastigheten är uppdelad i flera fristående sektioner, allt i perfekt harmoni.

Klicka här för alla våra fastigheter vid denna fantastiska kust

Nueva Andalusia, en förtrollande pärla i den eftertraktade Marbella-regionen, lockar med sin oemotståndliga lockelse. Denna exklusiva enklav ligger längs den pittoreska Costa del Sol och är ett bevis på ett lyxigt boende när det är som bäst. Nueva Andalusia ligger inbäddat bland de fängslande landskapen vid Málagas kustlinje och har ett sublimt klimat, orörda stränder och ett överflöd av naturlig skönhet, vilket gör det till ett toppmål.

En höjdpunkt av sofistikering, Nueva Andalusia visar stolt upp Puerto Banús, en berömd symbol för Marbellas överflöd. Denna världsberömda småbåtshamn representerar regionens engagemang för excellens, med exklusiva bekvämligheter och en livlig atmosfär som lockar kräsna individer från hela världen.
För dem som brinner för golf är Nueva Andalusia inget mindre än ett paradis för golfare. Området har ett imponerande urval av tolv magnifika golfbanor, som var och en erbjuder en unik blandning av utmaning och hisnande utsikt över havet och bergen.

Nueva Andalusia avslöjar en solkysst kustlinje. Här hittar du en sömlös blandning av orörda stränder prydda med moderna hotell, eleganta bostadskomplex, chica butiker och utsökta matställen. Det historiska hjärtat av staden, inbäddat längs en pittoresk vik, utstrålar den typiska andalusiska charmen, med sina vitkalkade hus och doftande apelsinträd. Det är den perfekta bakgrunden för att njuta av de läckra smakerna från det lokala köket.

Upptäck höjdpunkten av medelhavsliv, där lyx, naturlig skönhet och kulinariska läckerheter möts för att skapa en oöverträffad livsstilsupplevelse.

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Egenskaper

Byggår: 2023
Sovrum: 5
Badrum: 4
Byggd: 465m2
Tomt: 768m2
Balkong: 150 m2
Pool : privat pool
Garage: Privat
Parkeringsplatser: 2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 5
Orientering: Sydväst
Avstånd till strand: 600 Meter
Avstånd till flygplatsen: 61 Km.
Avstånd till fritid: 250 Meter
Avstånd till golfbana: 2 Km.
Golvvärme
Modern
Garage
Balkong
Tvättrum
Integritet
Utsikt över pool
Kust
Bottenplan
Nybyggd
Bra område för uthyrning
Utsikt över berg
Nära strand
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Larmsystem
Automatisk port
Havsutsikt
Dubbelglas
Air Condition
Grönområden
Förråd
Terrass
Pool
Trädgård
Öppen Planlösning
Gated Community

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Ritningar

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp
Ring mig om denna fastighet