Villa · Försäljning Orihuela Costa · Ref. HH-EB-CBI-1346

560.000€
Pris per m2 3.111€/m2

Villa · Försäljning Orihuela Costa · Ref. HH-EB-CBI-1346

Beskrivning

Välskött villa till salu nära Las Ramblas golfbana.

Pris per m2 3.111€/m2
Byggd 180m2
Tomt 850m2
Sovrum 4
Badrum 3
Pool privat pool
Garage Privat

Hansson & Hertzell är glada att presentera denna moderna villa i Orihuela Costa.

Villan ligger på en 850 m² stor tomt med välskötta trädgårdar och en uppvärmd pool. Den sydvästra villan köptes år 2000. För att erbjuda exceptionell komfort användes material av högsta kvalitet i konstruktionen, såsom dubbla fönster med lutande fönster, centralvärme, luftkonditionering, infraröd kabin, larmsystem och markiser.

Terrassen känns lika bekväm på sommaren som på vintern och kan avnjutas året runt med vackra trädgårdar med en underbar, gömd pool. Den stora gården med automatisk grind är lättskött och ger plats för flera fordon eller annan grillplats. Inne i huset hittar du ljusa rum med marmorgolv.

På bottenvåningen hittar du hallen i entrén som leder till den stora trappan till höger och gästtoaletten till vänster. Fortsätter du rakt fram välkomnar det ljusa, stora vardagsrummet dig. Det öppna köket med en integrerad matsal med tillgång till terrassen, trädgården och poolen är också fullt utrustat.

I det nedre vardagsrummet finns också ett sovrum med dubbelsäng, ett badrum med badkar och ett annat rum med infraröd kabin. På övervåningen finns ytterligare två dubbelrum med välintegrerade inbyggda garderober, tillgång till takterrassen och ett förråd. Självklart har badrummet i sovrummet eget badrum.

Det stora vardagsrummet välkomnar dig. Det öppna köket med en integrerad matsal med tillgång till terrassen, trädgården och poolen är också fullt utrustat.

REF: HH-EB-CBI-1346

Egenskaper

Byggår: 2000
Sovrum: 4
Badrum: 3
Byggd: 180m2
Tomt: 850m2
Pool : privat pool
Garage: Privat
Kök : 1
Modern
Integritet
Fiberoptik
Air Condition
Pool
Öppen Planlösning
Utsikt över pool
Möblerat
Bra område för uthyrning
BBQ
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Grönområden
Terrass
Trädgård
Privat Takterrass

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO

Liknande bostäder

WhatsApp
Ring mig om denna fastighet