Lägenhet · Nybyggnad Santa Pola · Ref. GNR-55835

420.000€
Pris per m2 2.727€/m2

Lägenhet · Nybyggnad Santa Pola · Ref. GNR-55835

Beskrivning

Pris per m2 2.727€/m2
Byggd 154m2
Sovrum 2
Badrum 2
Pool Ja

NYBYGGT BOSTADSOMRÅDE I SANTA POLA Modernt gated bostadsområde bestående av 3 block av lägenheter med stora anlagda gemensamma områden inklusive en pool med vattenbäddar, lekplats, pergola och cykelparkering. Bostäderna har 3 och 2 sovrum lägenheter, båda typerna inkluderar 2 badrum, öppen planlösning kök med vardagsrum, inbyggda garderober, terrass, parkeringsplats. De har en gemensam trädgård, pool med ingång av strandtyp, utrustad med duschar och en stor träpergola. Det har anlagda områden med palmer och vegetation, som alla är upplysta. I den centrala delen av poolen finns ett grundare område där vattenbäddarna är belägna. Kommunen Santa Pola ligger på den populära Costa Blanca vid Medelhavet, söder om Alicante och i regionen Bajo Vinalopó. Staden har ett avundsvärt geografiskt läge, omgiven av naturlandskap och med ett speciellt mikroklimat, som erbjuder ett milt klimat året runt. Stadskärnan avgränsas av fästningen och hamnen i öster och väster, naturparken Santa Pola Salinas och Sierra och Cabo de Santa Pola, ett gammalt rev som idag kännetecknas av sina lövklädda pinjeträd. Santa Pola ligger 21 km. från Alicante, provinshuvudstaden med utmärkt infrastruktur och 15 km. bort från den internationella flygplatsen "Elche-Alicante".

Egenskaper

Sovrum: 2
Badrum: 2
Byggd: 154m2
Pool : Ja
Kök : 0
Communal Pool
Solarium: Yes
Elevator/Lift
Gated
Number of Parking Spaces: 1
Near Schools
Near Commercial Center
Near Bus Route
Location: Coastal, Urbanisation
Air Conditioning: Pre-Installed
Double Bedrooms: 2
Views: Sea
Beach: 150 Meters
Terrace: 67 Msq.
Useable Build Space: 121 Msq.

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Plats

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO

Liknande bostäder

WhatsApp
Ring mig om denna fastighet