Villa · Nybyggnad Javea · Ref. HH-URBI-ZAF

3.947.000€
Pris per m2 10.442€/m2

Villa · Nybyggnad Javea · Ref. HH-URBI-ZAF

Beskrivning

Vacker ny villa på kusten av Javea

Pris per m2 10.442€/m2
Byggd 378m2
Tomt 2.035m2
Sovrum 4
Badrum 3
Pool privat pool
Garage Privat
4 bäddar | 3 bad | Lyx nybyggd | Nära stranden | Medelhavsträdgården | Garage | Säkerhet och integritet | Kvalitetsmaterial

Välkommen till ditt drömresort vid kusten! Inbäddat i hjärtat av Javea, har denna utsökta villa med 4 sovrum ett utmärkt läge nära den pittoreska Ambolo-stranden och den livliga stadskärnan. Med en oklanderlig design och högkvalitativa material genomgående, erbjuder denna nybyggda oas den perfekta blandningen av lyx och komfort.

Det isolerade enfamiljshuset sträcker sig över en helt urbaniserad tomt på 2 035,00 m2 och har en generös bebyggd yta på 476,24 m2. Din bekvämlighet förstärks ytterligare av ett täckt garage med en pergola (42,50 m2) och öppna terrasser (256,38 m2), vilket ger gott om utrymme för utomhusliv och underhållning.

Fastigheten är genomtänkt designad för ett modernt boende, med parkerings- och åtkomstytor färdiga i stilfulla prefabricerade gatstenar. Fördjupa dig i symbolen för avkoppling med en fullt utrustad designer infinitypool, komplett med en yta gjord av aluminiumfolie, perfekt för att njuta av medelhavssolen.

Säkerhet och integritet är av största vikt, med omslutande väggar utsmyckade i facetterad natursten längs gatan. Ytterdörrarna inkluderar automatiserade enheter för både bilar (4,00 m.) och fotgängare (1.00 m.), vilket säkerställer sömlös entré med video intercom funktion.

Njut av skönheten i en medelhavsträdgård, full av naturligt gräs, växter och ett automatiskt bevattningssystem. Detta noggrant utformade landskap sätter scenen för en fridfull och lugn miljö.


Utöver tjusningen med fastigheten är Javea i sig en pärla på Costa Blanca. Med sin charmiga, historiska stad fri från höghus kommer du att uppleva en avkopplande semesteratmosfär. Lokalbefolkningen är kända för sin vänlighet, och de fantastiska stränderna och vikarna längs det varma, blå Medelhavet erbjuder en oas av lugn.

Från sandiga kuster till karga bergsområden, Javeas mångsidiga landskap kompletteras av ett milt klimat året runt. Stadens noggranna planering och omfattande turistanläggningar skapar en harmonisk blandning av moderna bekvämligheter och charmen i en gammal fiskeby.

I hjärtat av Javea, utforska den täckta inomhusmarknaden som visar upp färska lokala råvaror, inklusive frukt, grönsaker, kött och dagliga fångster från hamnen. Arenal-området lockar med en vacker Sandvik omgiven av palmer, lekplatser för barn och en strandpromenad kantad av barer och restauranger som erbjuder nationella och internationella specialiteter.

Välkommen till Hansson & Hertzell och i världens hälsosammaste land!

Egenskaper

Sovrum: 4
Badrum: 3
Byggd: 378m2
Tomt: 2.035m2
Balkong: 256 m2
Pool : privat pool
Garage: Privat
Kök : 1
Orientering: Sydöst
Avstånd till strand: 1 Km.
Avstånd till flygplatsen: 119 Km.
Avstånd till fritid: 500 Meter
Avstånd till golfbana: 9 Km.
Solpaneler
Larmsystem
Dubbelglas
Havsutsikt
Sydlig
Air Condition
Grönområden
Förråd
Terrass
Pool
Trädgård
Öppen Planlösning
Gated Community
Golvvärme
Modern
Garage
Solpaneler
Tvättrum
Balkong
Utsikt över pool
Integritet
Bra område för uthyrning
Kust
Nära strand
Nybyggd
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Automatisk port

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.

Liknande bostäder

WhatsApp
Ring mig om denna fastighet