Villa · Nybyggnad Benitachell · Ref. HH-VAPF-JAZ-VEL

2.950.000€
Pris per m2 4.269€/m2

Villa · Nybyggnad Benitachell · Ref. HH-VAPF-JAZ-VEL

Beskrivning

Lyxshowvilla till salu i bostadsområde Cumbre del Sol

Pris per m2 4.269€/m2
Byggd 691m2
Tomt 1.168m2
Sovrum 6
Badrum 4
Pool privat pool
Garage Privat
Modern lyxvilla till salu i bostadsområde Jazmines Cumbre del Sol

Villan:

Detta är en ny villaförverkligande av Residens Jazmines, en design från XXI-talet helt integrerad i den exklusiva miljön i bostadsorten Cumbre Del Sol, byggd på en tomt på 1168 m², med en utmärkt sydvästlig orientering, vilket gör att vi kan njuta av hisnande soluppgångar. Allt med denna villa betonar kvalitet och stil, med en intelligent design som erbjuder en funktionell fördelning som om möjligt ytterligare optimerar den privilegierade utsikten över Medelhavet.

Ett hem med många ställen att njuta av underhållning och familjeliv med utsikt över havet, såsom dagområdet, flera gemensamma utrymmen att bo på olika tider på dygnet, vardagsrum och matplats, kök med central ö med ett område för att äta frukost och en stor veranda med grill, 4 idealiska rum utformade för att njuta av en god konversation, för att fira händelser med nära och kära eller helt enkelt för att koppla av och betrakta havet.

Det stora sovrummet är designat med komfort och avkoppling i åtanke, ett privat område med ett stort badrum med badkar och dusch varifrån du kan se havet, ett stort omklädningsrum och ett sovrum med tillgång till en privat terrass.

Anses vara en stor villa, ytterligare två sovrum med eget badrum, gästtoalett, toalett vid poolen, garage för två fordon och en gästlägenhet på nedre våningen med separat tillgång. Utrustad med ett kontorskök, en vardagsrumsdel, ett sovrum med en stor garderob, ett komplett badrum och en privat terrass.


Bostaden:

Jazmines, ett paradis vid Medelhavet, ligger i ett av de mest exklusiva områdena i Resort Cumbre del Sol.

En unik och harmonisk arkitektonisk ensemble, där villorna är designade för att njuta av den vackra enklaven där de ligger, där havet och naturen är närvarande hela tiden.

Stora villor med modern arkitektur och syd-sydvästlig inriktning. Ett idealiskt område för den som vill köpa en unik villa, med en exklusiv design, med högsta kvalitetsstandard, i ett bostadsområde där integriteten är en prioritet, med infrastruktur och landskapsarkitektur som matchar villorna det inhyser.

Med ett avundsvärt läge, intill spektakulära vikar och stränder, omgivet av natur, med ett unikt gastronomiskt och rekreationserbjudande, väl kommunicerad med två internationella flygplatser mindre än 100 km bort, och strategiskt beläget mellan Alicante och Valencia stad, ett paradis på Costa Blanca Norr.


Området:

Det lyxiga bostadsområdet Jazmines är en del av urbaniseringen Cumbre del Sol, så hemmen som ligger där har också alla faciliteter i den etablerade urbaniseringen Cumbre del Sol. Det finns ett shoppingområde med en stormarknad, en frisör och ett apotek. Det finns också många kaféer och restauranger, en internationell skola som heter Lady Elizabeth School, och ett varierat utbud av sporter: tennis- och padelbanor, vandringsleder, ett ridcenter, strand och vikar med strandbarer.

Benitachell och turiststäderna Javea (bara 7 km bort) och Teulada-Moraira (endast 4 km bort), som åtnjuter internationell prestige, erbjuder också ett urval av restauranger och fritidsaktiviteter. och lika långt från Alicante och staden Valencia.

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Egenskaper

Byggår: 2023
Sovrum: 6
Badrum: 4
Byggd: 691m2
Tomt: 1.168m2
Pool : privat pool
Garage: Privat
Kök : 1
Orientering: Sydöst
Avstånd till strand: 4 Km.
Avstånd till flygplatsen: 94 Km.
Avstånd till fritid: 500 Meter
Avstånd till golfbana: 6 Km.
Köksutrustning
Larmsystem
Automatisk port
Havsutsikt
Dubbelglas
Air Condition
Sydlig
Förråd
Grönområden
Pool
Terrass
Golvvärme
Trädgård
Garage
Gated Community
Tvättrum
Modern
Utsikt över pool
24 Hour Security
Möblerat
Balkong
Bra område för uthyrning
Integritet
Utsikt över berg
Kust
Nära strand
Nybyggd
Underjordisk parkering
Fullt utrustat kök

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp
Ring mig om denna fastighet