Villa · Försäljning Villajoyosa · Ref. HH-LL-L84

945.000€
Pris per m2 3.150€/m2

Villa · Försäljning Villajoyosa · Ref. HH-LL-L84

Beskrivning

Medelhavsvilla i Villajoyosa med panoramautsikt över havet

Pris per m2 3.150€/m2
Byggd 300m2
Tomt 810m2
Sovrum 6
Badrum 3
Pool privat pool
Garage Privat
Fantastisk villa i medelhavsstil med panoramautsikt över havet

Välkommen till denna exceptionella fastighet byggd 1997, noggrant tillverkad av ägaren för hans egen njutning! Omfamna essensen av lyxigt boende i denna högkvalitativa sydostvända villa som erbjuder oändliga möjligheter. Belägen på en generös tomt på 810 m2, med en boyta på 300 m2, denna villa har 6 sovrum och 3 badrum, vilket ger gott om utrymme för bekvämt boende.

Kliv in i den stora entrén med skyhöga tak och upptäck en gästtoalett, ett fristående kök med en tvättstuga, ett kontorsrum, en mångsidig TV-salong/sovrum och ett rymligt vardagsrum med en bibliotekszon med en mysig öppen spis. Vardagsrummet vetter mot en terrass med fantastisk utsikt över poolen, trädgården och havet, perfekt för underhållning eller avkoppling.

Köket har direkt tillgång till en terrass som vetter mot sydost, perfekt för att njuta av morgonkaffe eller äta utomhus. Huvudvåningen har eleganta marmorgolv, vilket ger en touch av sofistikering till vardagsrummet.

Gå upp till första våningen för att hitta två stora sovrum som delar badrum, tillsammans med det magnifika sovrum med en garderobskorridor, ett eget badrum och en privat solterrass. Första våningen är prydd med parkettgolv som andas värme och charm.

Utanför är trädgården prydd med medelhavsväxter, naturligt gräs och några fruktträd, vilket skapar en lugn atmosfär. Ytterligare förvaringsmöjligheter finns i ett stort rum under huset, tillsammans med maskineriet för poolen och gasoltanken för centralvärmesystemet. För extra säkerhet har fastigheten ett larmsystem och en elektrisk grind.

Denna villa ligger inom gångavstånd från vackra vikar och stränder, och erbjuder bekvämlighet med tågstationen, affärer och restauranger bara en kilometer bort. Njut av lyxen av ett närliggande femstjärnigt hotell med spektakulär utsikt från dess lounge, bar och restaurang. Dessutom ligger den charmiga gamla stan och strandpromenaden i Villajoyosa bara 2,5 km bort, medan närmaste golfbana ligger bara 14 km bort.

Upplev symbolen för modernt lyxigt boende i denna tidlösa villa perfekt inbäddad i ett utmärkt läge. Kontakta oss idag för att boka en visning och göra denna drömfastighet till din verklighet!

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Egenskaper

Byggår: 1997
Sovrum: 6
Badrum: 3
Byggd: 300m2
Tomt: 810m2
Pool : privat pool
Garage: Privat
Kök : 1
Orientering: Sydöst
Avstånd till strand: 300 Meter
Avstånd till flygplatsen: 42 Km.
Avstånd till fritid: 1 Km.
Avstånd till golfbana: 14 Km.
Trädgård
Förråd
Gated Community
Pool
Garage
Balkong
Tvättrum
Öppen spis
Utsikt över pool
Integritet
Möblerat
Kust
Bra område för uthyrning
Utsikt över berg
Nära strand
Underjordisk parkering
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Dubbelglas
Sydlig
Grönområden
Havsutsikt
Terrass
Air Condition

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO

Liknande bostäder

WhatsApp
Ring mig om denna fastighet