Villa · Nybyggnad Javea · Ref. HH-MIRAL-COR-CAR

765.000€
Pris per m2 4.693€/m2

Villa · Nybyggnad Javea · Ref. HH-MIRAL-COR-CAR

Beskrivning

Lyxig Ny Villa i Javea Bostadsområde nära Stränderna

Pris per m2 4.693€/m2
Byggd 163m2
Tomt 1.000m2
Sovrum 3
Badrum 2
Pool privat pool
Garage Privat

Belägen i ett högkvalitativt bostadsområde och bara 8 minuter från havet, på en av de vackraste platserna på den spanska kusten, är denna lyxvilla den idealiska platsen att njuta av i lugn och ro. Denna villa erbjuder dig söderläge på en 1000 m2 stor tomt i Monte Olimpo, en urbanisering som erbjuder bekväm tillgång till alla bekvämligheter i staden.

Detta är en ljus villa i två våningar, med 3 sovrum och 2 moderna badrum. Huvudnivån består av ett öppet koncept vardagsrum, matsal och kök, samt två moderna sovrum med eget badrum. De stora fönstren gör detta hem ljust och rymligt med utsikt över terrassen, trädgården och poolen. På övervåningen hittar du master sovrum med eget badrum och tillgång till en privat terrass.

Villan erbjuds med kvalitetskonstruktion och särskild uppmärksamhet på detaljer. Detta inkluderar vackra ytbehandlingar, elegant inredning, ett fullt utrustat kök, inbyggda garderober, samt terrasser med trädgårdar och pooler. Konceptet har utformats för att vara lätt att underhålla och kommer att levereras till dig helt färdig, redo att användas.

Perfekt för ett semesterhus i Spanien eller som ett första hem, där du kan tillbringa större delen av din tid med att njuta av de underbara soliga dagarna och den avkopplande livsstilen som Spanien har att erbjuda.

Klicka här för alla våra lyxfastigheter i detta område

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Egenskaper

Sovrum: 3
Badrum: 2
Byggd: 163m2
Tomt: 1.000m2
Pool : privat pool
Garage: Privat
Kök : 1
Inbyggda garderober: 3
Orientering: Sydöst
Avstånd till strand: 7 Km.
Avstånd till flygplatsen: 93 Km.
Avstånd till fritid: 500 Meter
Avstånd till golfbana: 1,5 Km.
Öppen Planlösning
Trädgård
Golvvärme
Gated Community
Tvättrum
Modern
Utsikt över pool
Integritet
Bottenplan
Kust
Bra område för uthyrning
Nybyggd
Utsikt över berg
Nära strand
Smart Home System
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Automatisk port
Larmsystem
Dubbelglas
Air Condition
Sydlig
Förråd
Grönområden
Pool
Terrass

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO
WhatsApp
Ring mig om denna fastighet