Villa · Nybyggnad Javea · Ref. HH-MIRAL-COR-ODO

980.000€
Pris per m2 5.297€/m2

Villa · Nybyggnad Javea · Ref. HH-MIRAL-COR-ODO

Beskrivning

Ny villa i Javea med utsikt över havet och bergen

Pris per m2 5.297€/m2
Byggd 185m2
Tomt 1.000m2
Sovrum 4
Badrum 3
Pool privat pool
Garage Privat

Hansson & Hertzell presenterar stolt denna lyxvilla, belägen i ett högkvalitativt bostadsområde och bara 8 minuter från havet På en av de vackraste platserna på den spanska kusten är det den idealiska platsen att njuta av i lugn och ro. Detta projekt med licens ligger på en tomt på 1000 m2 i Monte Olimpo, en urbanisering som erbjuder bekväm tillgång till alla bekvämligheter i staden.

Detta är en ljus villa i två våningar, med 4 sovrum och 3 moderna badrum. Huvudvåningen består av ett vardagsrum, en matsal och ett öppet kök, ett sovrum med eget badrum, två sovrum och ett badrum. På samma våning har vi tillgång till uteserveringen.

De stora fönstren gör detta hus ljust och rymligt med utsikt över trädgården, berget och havet. På första våningen hittar du ett sovrum med eget badrum med tillgång till sin privata terrass med vacker utsikt. Detta projekt erbjuder högkvalitativ konstruktion och särskild uppmärksamhet på detaljer. Detta inkluderar vackra ytskikt, elegant inredning, ett fullt utrustat kök, inbyggda garderober, samt terrasser med trädgård och pool. Konceptet har utformats för att vara lättskött och kommer att överlämnas till dig helt färdig, redo att bo i.

Perfekt för ett semesterhus i Spanien eller som ett första hem, där du kan tillbringa större delen av din tid med att njuta av de härliga soliga dagarna och den avkopplande livsstilen som Spanien har att erbjuda.

Klicka här för alla våra lyxfastigheter i detta område

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Egenskaper

Sovrum: 4
Badrum: 3
Byggd: 185m2
Tomt: 1.000m2
Pool : privat pool
Garage: Privat
Parkeringsplatser: 2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 4
Orientering: Söder
Avstånd till strand: 7 Km.
Avstånd till flygplatsen: 93 Km.
Avstånd till fritid: 500 Meter
Avstånd till golfbana: 1,5 Km.
Elektriska fönsterluckor
Nybyggd
Fullt utrustat kök
Gas centralvärme
Larmsystem
Köksutrustning
Havsutsikt
Automatisk port
Air Condition
Dubbelglas
Förråd
Sydlig
Pool
Grönområden
Öppen Planlösning
Terrass
Golvvärme
Trädgård
Tvättrum
Privat Takterrass
Utsikt över pool
Gated Community
Bottenplan
Modern
Bra område för uthyrning
Eco-Home
Utsikt över berg
Balkong
Nära strand
Integritet
Smart Home System
Kust

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO

Liknande bostäder

WhatsApp
Ring mig om denna fastighet