Villa · Nybyggnad Javea · Ref. HH-MIRAL-CIR

1.835.000€
Pris per m2 6.554€/m2

Villa · Nybyggnad Javea · Ref. HH-MIRAL-CIR

Beskrivning

Designervilla i Javea med panoramautsikt

Pris per m2 6.554€/m2
Byggd 280m2
Tomt 2.000m2
Sovrum 4
Badrum 4
Pool privat pool
Garage Privat

Denna lyxvilla ligger i det vackra området Monte Olimpo i staden Jávea. Tack vare den naturliga reliefen av tomten och en unik design, kan alla rum i villan njuta av vacker panoramautsikt över Montgós naturpark och det enorma havet vid horisonten.

På botten- och huvudvåningen i huset hittar vi ett rymligt och ljust vardagsrum med tillgång till den enorma terrassen med en infinitypool. Vi har ett modernt fullt utrustat integrerat kök samt en gästtoalett. Ett av sovrummen med eget badrum ligger också på denna våning.

Villan har totalt fyra sovrum, ett på bottenvåningen och tre på första våningen. Vart och ett av sovrummen har eget badrum, inbyggda garderober och tillgång till en terrass. Från alla rum kan du njuta av den underbara utsikten.

Denna villa har ett gym i källaren, där det också finns förråd/maskinrum. Huset har parkering för två bilar med en skyddande carport.

Huset är designat med hög kvalitetsstandard, med de bästa materialen och kvalitetsfinishen från det välkända varumärket Porcelanosa. Den har även hemautomation och integrerat styrsystem, automatiska persienner, golvvärme, luftkonditionering och tvåglassnickeri för att säkerställa hemmets komfort. För att garantera din säkerhet har en säkerhetskamera och passersystem installerats.

Utomhusutrymmena är unikt designade med en mängd olika texturer, material och vegetation som förstärker omgivningens skönhet.

Fördelen med detta projekt är att bygga en villa helt efter din smak och skapa en unik miljö för att tillfredsställa dina behov i ett privilegierat område av Jávea.

Klicka här för alla våra lyxfastigheter i detta område

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Egenskaper

Sovrum: 4
Badrum: 4
Byggd: 280m2
Tomt: 2.000m2
Pool : privat pool
Garage: Privat
Kök : 1
Inbyggda garderober: 4
Orientering: Sydöst
Avstånd till strand: 7 Km.
Avstånd till flygplatsen: 93 Km.
Avstånd till fritid: 500 Meter
Avstånd till golfbana: 1,5 Km.
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Automatisk port
Larmsystem
Havsutsikt
Dubbelglas
Air Condition
Sydlig
Förråd
Grönområden
Pool
Terrass
Öppen Planlösning
Trädgård
Golvvärme
Privat Takterrass
Tvättrum
Gated Community
Utsikt över pool
Modern
Bottenplan
Balkong
Bra område för uthyrning
Integritet
Utsikt över berg
Kust
Nära strand
Nybyggd
Smart Home System

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp
Ring mig om denna fastighet