Villa · Nybyggnad Javea · Ref. HH-MIRAL-COS

2.350.000€
Pris per m2 5.165€/m2

Villa · Nybyggnad Javea · Ref. HH-MIRAL-COS

Beskrivning

Spektakulär böjd villadesign i Javea

Pris per m2 5.165€/m2
Byggd 455m2
Tomt 2.000m2
Sovrum 4
Badrum 5
Pool privat pool
Garage Privat

En verkligt spektakulär villa med en fantastisk modern design som innehåller subtila yttre kurvor i fasaden, detta arkitektoniska projekt har designats för en 2000 m2 tomt belägen på Monte Olimpo i Jávea. Designad med stora fönster som ger naturligt ljus till huset, kommer du att njuta av konstant utsikt över Medelhavslandskapet, Montgó-berget och Medelhavet.

Villan är fördelad på 3 våningar. På bottenvåningen finns ett stort vardagsrum med en takhöjd på 4 meter, ett praktfullt fullt utrustat kök med direkt tillgång till skafferiet och en grillplats utomhus. På denna våning finns även en gästtoalett, samt 2 sovrum med vardera ett angränsande badrum.

Utanför kommer du att njuta av de soliga terrasserna med utsikt över Medelhavslandskapet, Montgó och Medelhavet, som omger en överdådig pool och dess avkopplingsområde, perfekt för att sitta och koppla av på kvällen runt den centrala gasspisen.

På övervåningen ligger mastersviten, dess stora omklädningsrum och vackra moderna badrum, samt det fjärde sovrummet, även det med tillhörande badrum. Båda sovrummen är anslutna till uteserveringen. På nedre plan finns ett stort 3-bilsgarage, samt eget gym, teknikrum och tvättstuga.

Denna vackra villa kommer att byggas till högsta specifikationer med exceptionell kvalitet i material och finish.

Klicka här för alla våra lyxfastigheter i detta område

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Egenskaper

Sovrum: 4
Badrum: 5
Byggd: 455m2
Tomt: 2.000m2
Pool : privat pool
Garage: Privat
Parkeringsplatser: 3
Kök : 1
Inbyggda garderober: 4
Orientering: Söder
Avstånd till strand: 7 Km.
Avstånd till flygplatsen: 93 Km.
Avstånd till fritid: 500 Meter
Avstånd till golfbana: 1,5 Km.
Nära strand
Smart Home System
Förråd
Fullt utrustat kök
Air Condition
Köksutrustning
Larmsystem
Automatisk port
Havsutsikt
Balkong
Pool
Dubbelglas
Öppen Planlösning
Sydlig
Golvvärme
Grönområden
Garage
Terrass
Tvättrum
Trädgård
Utsikt över pool
Gated Community
Bottenplan
Modern
Bra område för uthyrning
Integritet
Utsikt över berg
Kust
Underjordisk parkering
Nybyggd

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.

Liknande bostäder

WhatsApp
Ring mig om denna fastighet