Radhus · Försäljning Orihuela Costa · Ref. HH-EB-AHS-00PLF2397

138.000€
Pris per m2 2.509€/m2

Radhus · Försäljning Orihuela Costa · Ref. HH-EB-AHS-00PLF2397

Beskrivning

Rymligt hörnradhus i Playa Flamenca

Pris per m2 2.509€/m2
Byggd 55m2
Tomt 62m2
Sovrum 2
Badrum 1
Pool Gemensam
Garage Privat

Hansson & Hertzell är glada att presentera denna välpresenterade fastighet i Orihuela Costa.

Beläget i Playa Flamenca nära shoppingcentret La Zenia Boulevard, erbjuder denna charmiga fastighet med 2 sovrum och 1 badrum komfort och praktiska funktioner på en nivå.

När du kommer in möts du av en välplanerad inredning på en nivå. Det fullt utrustade köket, ett charmigt vardagsrum/matsal, två sovrum och ett komplett badrum med duschkabin.

Men magin går utanför gränserna för interiören. En charmig trädgård inbjuder dig att äta utomhus och koppla av under medelhavssolen. Letar du efter en panoramautsikt? Klättra upp till solterrassen och låt dig förtrollas av oförglömliga solnedgångar.

Den privata urbaniseringen där denna fastighet ligger erbjuder dig inte bara avskildhet, utan också tillgång till en gemensam pool, perfekt för avkoppling och umgänge.

Men det är inte allt: Är du orolig för lagringsutrymme? Denna fastighet har tre förråd, vilket ger praktiska och organiserade lösningar för dina tillhörigheter.

Denna fastighet är ett utmärkt tillfälle för dig som letar efter ett bekvämt och väl beläget hem i ett eftertraktat område på Costa Blanca.

REF: HH-EB-AHS-00PLF2397

Egenskaper

Byggår: 2000
Sovrum: 2
Badrum: 1
Byggd: 55m2
Tomt: 62m2
Pool : Gemensam
Garage: Privat
Kök : 1
Orientering: Nordväst
Avstånd till strand: 3 Km.
Öppen Planlösning
Möblerat
Gemensam Pool
Bra område för uthyrning
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Grönområden
Terrass
Trädgård
Privat Takterrass
Modern
Integritet
Fiberoptik

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO
WhatsApp
Ring mig om denna fastighet