Villa · Försäljning Benahavis · Ref. HH-QRS-HE24

5.250.000€
Pris per m2 7.698€/m2

Villa · Försäljning Benahavis · Ref. HH-QRS-HE24

Beskrivning

Modern villa i Benahavis bostad

Pris per m2 7.698€/m2
Byggd 682m2
Tomt 1.003m2
Sovrum 5
Badrum 6
Toaletter 2
Pool privat pool
Garage Privat

Hansson & Hertzell presenterar stolt denna verkligt spektakulära moderna villa i det exklusiva community El Herrojo i Benahavís. Detta boende har ett utmärkt läge och erbjuder fantastisk utsikt över det omgivande området och berget La Concha. Den moderna arkitekturen kännetecknas av slående vita ytterväggar och noggrant anlagda trädgårdar, vilket skapar ett visuellt mästerverk. De välskötta trädgårdarna, tillsammans med en spektakulär privat pool, omges av grönska, och erbjuder både avskildhet och en sömlös förbindelse med naturen.

Generösa terrasser finns i överflöd, som serverar uteservering och erbjuder perfekta platser för fritid i avslappningsområdena. Ett utomhuspentry med grill förhöjer upplevelsen av uteliv. Interiörerna är inget mindre än extraordinära, med en unik modern design som är skräddarsydd för denna fastighet. Den öppna planlösningen på bottenvåningen blandar sömlöst alla områden, med träaccenter och subtila inslag av färg som ger utrymmet karaktär.

Vardagsrummet är en perfekt blandning av mysighet och stil, perfekt för avkoppling eller värd för gäster, komplett med integrerade hyllor i väggarna. Formella och informella matplatser erbjuder mångsidighet, och det moderna köket är ett sant mästerverk i både design och funktionalitet. Träskåp ger gott om förvarings- och bänkutrymme, som kompletterar toppmoderna köksmaskiner, medan en fantastisk köksö i marmor ger bekvämlighet med extra sittplatser.

Direkt tillgång till terrassen från bottenvåningen säkerställer ett sömlöst flöde mellan interiör och exteriör. Alla sovrum är utsökt inredda, med det stora sovrummet som stjäl showen. Denna rymliga fristad erbjuder direkt tillgång till terrassen för spektakulära vyer och är en idealisk tillflyktsort för att varva ner. Det stora badrummet är lika imponerande, med ett fantastiskt fristående badkar och dusch, samt en dubbel handfat med trädetaljer.

Det går utöver det vanliga med ett imponerande takterrass som inkluderar ett utomhuspentry. Ytterligare bekvämligheter lyfter den lyxiga boendeupplevelsen, inklusive ett spektakulärt hemmagym, ett avkopplande spa med hamam och bastu och en hemmabio.


Klicka här för alla lyxfastigheter på Costa del Sol
Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Egenskaper

Byggår: 2002
Sovrum: 5
Badrum: 6
Toaletter: 2
Byggd: 682m2
Tomt: 1.003m2
Pool : privat pool
Garage: Privat
Kök : 1
Inbyggda garderober: 5
Orientering: Söder
Avstånd till strand: 6 Km.
Avstånd till flygplatsen: 69 Km.
Avstånd till fritid: 200 Meter
Avstånd till golfbana: 100 Meter
Elektriska fönsterluckor
Bio
Fullt utrustat kök
Öppen spis
Förråd
Köksutrustning
Integritet
Air Condition
Larmsystem
Automatisk port
Kust
Pool
Balkong
Gas centralvärme
Golvvärme
Dubbelglas
Garage
Sydlig
Tvättrum
Fitness Club
Utsikt över pool
GYM
Bra område för uthyrning
Grönområden
Utsikt över berg
Terrass
Källare
Trädgård
BBQ
Privat Takterrass
Underjordisk parkering
Gated Community
Nära strand
Modern
Smart Home System
24 Hour Security

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Ritningar

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp
Ring mig om denna fastighet