Villa · Försäljning Torrevieja · Ref. HH-EB-HSI-318544

890.000€
Pris per m2 1.854€/m2

Villa · Försäljning Torrevieja · Ref. HH-EB-HSI-318544

Beskrivning

Vacker fristående villa med pool och garage till salu i Aguas Nuevas

Pris per m2 1.854€/m2
Byggd 480m2
Tomt 850m2
Sovrum 4
Badrum 4
Pool privat pool
Garage Privat

Hansson & Hertzell är glada att kunna presentera detta fantastiska hem i Torrevieja.

Vacker fristående villa till salu med 4 sovrum, en privat pool i en vacker trädgård i Aguas Nuevas, ett av de mest bostadsområdena i Torrevieja. Villan står på en tomt på 850m2 med en fantastisk uteyta. Villan har 4 sovrum, 4 badrum och ett rymligt garage för flera bilar.

Villan har 3 våningar och är uppdelad enligt följande:
På huvudvåningen hittar vi ett rymligt och ljust vardagsrum/matsal med öppen spis, ett fullt utrustat separat kök, ett badrum och en tvättstuga. Både vardagsrummet och köket har tillgång till trädgården med poolen.
På första våningen hittar vi 2 sovrum med eget badrum, alla med en klädkammare. Det finns även en kontorsyta med panoramafönster på denna våning.
I källaren finns gäststuga med separat ingång med 1 sovrum, vardagsrum med integrerat kök och badrum. Här hittar vi även garage för flera bilar, ett källarrum, ett biorum och en finsk bastu med badrum och vardagsrum. Detta utrymme har även en egen ingång.

Den vackra trädgården med träd och växter har flera terrasser, en privat pool med en träterrass runt den och en veranda med kök, matsal och grill.

Villan säljs fullt möblerad och utrustad. A/C, centralvärme, golvvärme i badrummen, en automatisk ingångsport, en säkerhetsdörr, etc….

Villan ligger i det bästa området i Torrevieja, nära lokala snabbköp, barer, restauranger etc.
Alla möjliga bekvämligheter i närheten: 500 meter till närmaste snabbköp, 1500 meter till stranden, 15 minuter med bil till närmaste golfbana och 35 minuter till Alicantes flygplats.

REF: HH-EB-HSI-318544

Egenskaper

Byggår: 2007
Sovrum: 4
Badrum: 4
Byggd: 480m2
Tomt: 850m2
Pool : privat pool
Garage: Privat
Kök : 1
Orientering: Sydöst
Larmsystem
Sydlig
Air Condition
Grönområden
Förråd
Terrass
Pool
Trädgård
Öppen Planlösning
Modern
Golvvärme
Bio
Garage
Öppen spis
Utsikt över pool
Integritet
Möblerat
Kust
Bra område för uthyrning
Fiberoptik
Källare
Nära strand
Underjordisk parkering
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Pool Bar

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO

Liknande bostäder

WhatsApp
Ring mig om denna fastighet