Villa · Nybyggnad Benahavis · Ref. HH-PRIME-LR

1.550.000€
Pris per m2 5.849€/m2

Villa · Nybyggnad Benahavis · Ref. HH-PRIME-LR

Beskrivning

Moderna golfhem i El Paraiso | Benahavis

Pris per m2 5.849€/m2
Byggd 265m2
Sovrum 4
Badrum 4
Pool privat pool
Garage Privat

Hansson & Hertzell presenterar stolt detta boutiquebostadskomplex med 15 moderna hem i det lugna området El Campanario, omgivet av golfbanor, utvalda privata villor och lyxlägenheter. Om du letar efter ett ställe att koppla av, njuta av solen, gastronomin och utomhussporter... är du på rätt plats.

Med en modern vision, projekterar projektet sig som ett exklusivt bostadskomplex med 15 rymliga parhus, med bekvämligheter i boutiquestil - ett fullt utrustat gym, spa och utomhuspool - med spektakulär panoramautsikt.

Varje hem har 4 sovrum, alla med stora panoramafönster som öppnas mot utsidan, vilket gör att rummen kan översvämmas av naturligt ljus. Spektakulära solarier ger den perfekta miljön för att få ut det mesta av det ljumma medelhavsvädret.

Alla hem har underjordisk parkering för 2 bilar, privata trädgårdar, stora terrasser, rymliga solarier och generösa källare, perfekt för underhållning året runt med familj och vänner. Helt öppna ytor på bottenvåningen, sömlöst integrerade inomhus och utomhus, ger rum som lyser med sitt eget ljus.

El Campanarios charmiga golfbana och klubbhus fullbordar detta eleganta samhälle på nye gyllene mil, och fungerar som en underbar mötesplats för dess invånare. Det omgivande området är också hem för olika golfklubbar - El Paraíso, Atalaya och Guadalmina- samt köpcentrum med alla typer av tjänster.

Tanken bakom projektet var att skapa ett nytt koncept med enfamiljshus med maximal fasad, gemensamt garage och bekvämligheter i det centrala området, för att uppnå en organisk arkitektur som anpassar sig till topografin och förbättrar utsikten, orienteringen och integriteten.

Klicka här för alla lyxfastigheter på Costa del Sol
Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Egenskaper

Sovrum: 4
Badrum: 4
Byggd: 265m2
Balkong: 165 m2
Pool : privat pool
Garage: Privat
Parkeringsplatser: 2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 4
Orientering: Söder
Avstånd till strand: 3 Km.
Avstånd till flygplatsen: 72 Km.
Avstånd till fritid: 500 Meter
Avstånd till golfbana: 200 Meter
Pool Bar
Kust
Förråd
Automatisk port
Nybyggd
Air Condition
Balkong
Gas centralvärme
Larmsystem
Dubbelglas
Pool
Sydlig
Golvvärme
GYM
Garage
Grönområden
Tvättrum
Terrass
Utsikt över pool
Trädgård
Bra område för uthyrning
Privat Takterrass
Utsikt över berg
Jacuzzi
Underjordisk parkering
Gated Community
Nära strand
Modern
Smart Home System
24 Hour Security
Fullt utrustat kök
Eco-Home
Köksutrustning
Integritet

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Ritningar

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.

Liknande bostäder

WhatsApp
Ring mig om denna fastighet