Lägenhet · Nybyggnad Fuengirola · Ref. HH-PRIME-EE-5A

1.700.000€
Pris per m2 12.230€/m2

Lägenhet · Nybyggnad Fuengirola · Ref. HH-PRIME-EE-5A

Beskrivning

Sista takvåningen tillgänglig | Fuengirola Centrum

Pris per m2 12.230€/m2
Byggd 139m2
Sovrum 3
Badrum 3
Pool Ja
Garage Privat

Hansson & Hertzell presenterar stolt den sista tillgängliga lägenheten av 33 lyxlägenheter och takvåningar med den modernaste utrustningen och de bästa kvaliteterna på marknaden. Bara 350 meter från stranden är projektet en modern utveckling designad av den prestigefyllda A-cero Architecture Firm.

Dess eleganta stil gör denna byggnad till ett exempel på modern arkitektur, där allt har designats med invånarnas komfort i åtanke. Det skapades med kallelsen att bli en emblematisk konstruktion av Fuengirola och hela Costa del Sol. De yttre trädgårdsområdena, garagen, mötesplatserna och passagerna behåller den eleganta och moderna stil som kännetecknar den.

Den prestigefyllda arkitektfirman A-cero, ledd av Joaquín Torres och Rafael Llamazares, har skapat ett projekt med sin egen stil som speglar ett exklusivt koncept för livskvalitet: aktuellt, elegant, stilrent och i linje med den senaste tekniken, som alla gör levande ett nöje för sinnena.

Mellan Marbella och Malaga är Fuengirola en av de mest livliga städerna på Costa del Sol, en av områdets bostadspärlor och ett stigande värde med hög livskvalitet. Att bo här innebär att njuta av fritidsaktiviteter, kultur, tjänster, lugn och medelhavsstil utan att behöva ge upp något.

Klicka här för alla lyxfastigheter på Costa del Sol
Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Egenskaper

Sovrum: 3
Badrum: 3
Byggd: 139m2
Balkong: 75 m2
Pool : Ja
Garage: Privat
Parkeringsplatser: 1
Kök : 1
Inbyggda garderober: 3
Orientering: Sydöst
Avstånd till strand: 350 Meter
Avstånd till flygplatsen: 24 Km.
Avstånd till fritid: 100 Meter
Avstånd till golfbana: 5 Km.
Kust
Bra område för uthyrning
Nybyggd
Utsikt över berg
Gas centralvärme
Underjordisk parkering
Nära strand
Smart Home System
Fullt utrustat kök
Förråd
Köksutrustning
Air Condition
Automatisk port
Larmsystem
Balkong
Havsutsikt
Dubbelglas
Sydlig
Pool
Grönområden
Öppen Planlösning
Terrass
Golvvärme
Gated Community
Garage
Modern
Tvättrum
24 Hour Security
Hiss

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Ritningar

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp
Ring mig om denna fastighet