Tomt · Nybyggnad Benahavis · Ref. HH-QRS-MAD

5.795.000€
Pris per m2 3.945€/m2

Tomt · Nybyggnad Benahavis · Ref. HH-QRS-MAD

Beskrivning

Tomt med bygglov till salu | Benahavis

Pris per m2 3.945€/m2
Byggd 1.469m2
Tomt 9.746m2
Sovrum 7
Badrum 9
Toaletter 2
Pool privat pool
Garage Privat

Hansson & Hertzell presenterar stolt denna extraordinära tomt med bygglov för en villa som satt en ny standard för lyxigt boende i Marbella. Inbäddat i det prestigefyllda El Madroñal-samhället är det en sann pärla på Marbellas fastighetsmarknad. Denna häpnadsväckande fastighet ståtar med oklanderlig modern arkitektur, skräddarsydda bekvämligheter och en generös tomt.

Beläget på en stor tomt omgiven av frodig grönska, integrerar villan sömlöst i sin naturliga omgivning. Fastigheten kommer också med ytterligare 5 380 m2 grön zon för privat bruk utöver tomten på 9 546 m2. Boendet har en beachvolleybollplan och puttinggreen, som erbjuder stora möjligheter till utomhusaktiviteter.

Designad för att omdefiniera begreppet inomhus/utomhusliv, öppnar hela bottenvåningen upp helt till terrasserna, där invånarna kan njuta av bekväma avkopplingsområden och uteservering medan de njuter av den vidsträckta panoramautsikten över havet, bergen och Medelhavskusten. Den fantastiska infinitypoolen, graciöst inbäddad i hörnet av fastigheten, ger en förtrollande touch till utomhusupplevelsen.

Denna anmärkningsvärda fastighet förstärks av tre rymliga vardagsrum och två banbrytande kök. Dessa vardagsrum är utsökt designade, med en utvald samling möbler och inredningar som framkallar både komfort och elegans. Det första köket, utsett som det formella köket, är utrustat med moderna apparater och gott om förvaringslösningar. Samtidigt är kockens kök en kulinarisk entusiasts fröjd, fullt utrustad för att uppfylla alla kockdrömmar.

Det nuvarande projektet erbjuder 7 sovrum och 9+2 badrum, men ett andra projektalternativ kan produceras för att omfatta 10 sovrum med 13 badrum och 3 extra vardagsrum. Det stora sovrummet är ett riktigt mästerverk, med en rymlig layout med elegant inredning, ett särskilt vardagsrum och en vidsträckt terrass med fantastisk utsikt för en drömliknande vakenupplevelse. Befälhavaren har också ett fascinerande badrum, med dubbelt handfat och otrolig utsikt. En härlig klädkammare finns också inom master.

Denna villa är en oas av unika bekvämligheter som skiljer den från andra. Från en välutrustad vinbodega till en privat bowlinghall, från ett hemmagym och skönhets-/massagerum till ett hem-SPA och skräddarsydda pokerrum, den här fastigheten erbjuder en rad dolda pärlor för att glädja sina invånare.

Projektet har ett exceptionellt hemmagym som fungerar som en övertygande motivatör för att anamma en aktiv livsstil och ge sig ut på en träningsresa. Utrustat med toppmodern träningsutrustning som konkurrerar med de finaste gymmen i Spanien, erbjuder gymmet generöst träningsutrymme och har stora TV-skärmar.

Hemmabiorummet i planen är verkligen extraordinärt och ger invånarna en uppslukande filmupplevelse för att njuta av filmer eller tv-serier till fullo. Dessutom har rummet ett specialdesignat pokerbord, som fungerar som den perfekta miljön för att samlas med familj och vänner och skapa oförglömliga minnen.

Beläget i kommunen Benahavis och vid foten av Serranía de Ronda, är El Madroñal en exklusiv community med kontrollerad tillgång som ger invånarna integritet och säkerhet, såväl som lugn och ro. El Madroñal har ett privilegierat läge, tillräckligt långt borta för att slippa Marbellas liv, men förblir tillräckligt nära för att ge enkel tillgång till närliggande bekvämligheter.

Klicka här för alla lyxfastigheter på Costa del Sol
Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Egenskaper

Sovrum: 7
Badrum: 9
Toaletter: 2
Byggd: 1.469m2
Tomt: 9.746m2
Pool : privat pool
Garage: Privat
Kök : 1
Orientering: Söder
Avstånd till strand: 9,5 Km.
Avstånd till flygplatsen: 73 Km.
Avstånd till fritid: 5 Km.
Avstånd till golfbana: 3,5 Km.
Bra område för uthyrning
Utsikt över berg
Nära strand
Sydlig
Grönområden
Gated Community
Modern
24 Hour Security
Integritet
Kust

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.

Liknande bostäder

WhatsApp
Ring mig om denna fastighet