Villa · Försäljning Torrevieja · Ref. 38642

139.000€
Pris per m2 1.544€/m2

Villa · Försäljning Torrevieja · Ref. 38642

Beskrivning

Pris per m2 1.544€/m2
Byggd 90m2
Tomt 102m2
Sovrum 3
Badrum 1

TRADITIONELLT HUS MYCKET NÄRA HAVET I UTKANTEN AV TORREVIEJA.. . Detta är en utmärkt fastighet med många möjligheter för alla som vill investera i den.. Den består av en bottenvåning, komplett traditionellt hus i ett område i utkanten av Torrevieja, i området Playa de los Náufragos, på kort avstånd från havet, shopping- och fritidsområden och alla möjligheter som en stor kuststad erbjuder både på sommaren för turister och internationella invånare och på vintern för lokalbefolkningen.. Fastigheten består av ett vardagsrum med matsal vid entrén, en central uteplats runt vilken de andra rummen i fastigheten är artikulerade, med ett oberoende kök, tre sovrum och ett badrum. . . Fastigheten trots att den byggdes för några år sedan är i ett acceptabelt skick och tar den som bas, den kan uppdateras och kan omvandlas till en fastighet med mycket karaktär enligt Medelhavstraditionen där den kan användas som ett privat hem eller som en turistfastighet och få en avkastning på den på grund av dess fantastiska läge nära stranden och dess tillgänglighet eftersom det hela ligger på bottenvåningen, perfekt för alla typer av familjer med äldre, barn, funktionshindrade etc.. . Det är värt att nämna platsen där den är belägen, där man med tanke på närheten till havet skulle kunna uppföra en ny byggnad med högre höjd och fler bostäder när den befintliga bostaden har rivits för att få avkastning på investeringen..

Egenskaper

Sovrum: 3
Badrum: 1
Byggd: 90m2
Tomt: 102m2
Kök : 0
Appliances
Air-Conditioning
porch
Furniture

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Plats

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO

Liknande bostäder

WhatsApp
Ring mig om denna fastighet