Villa · Nybyggnad Alfas del Pi · Ref. SPC-88791

3.725.000€
Pris per m2 6.008€/m2

Villa · Nybyggnad Alfas del Pi · Ref. SPC-88791

Beskrivning

Pris per m2 6.008€/m2
Byggd 620m2
Tomt 1.150m2
Sovrum 4
Badrum 6
Pool Ja

NYBYGGD LYXVILLA I ALBIR MED HAVSUTSIKT Nybyggd lyxvilla med avantgardistisk design som kännetecknas av rena linjer och utvalda material. Dess imponerande fönster från golv till tak fångar essensen av miljön och badar varje utrymme med naturligt ljus och en havsbris. Hjärtat i hans lyxvilla är ett expansivt vardagsrum som öppnar sig mot oöverträffad panoramautsikt. Villan har 4 rymliga sovrum och 6 lyxiga badrum, alla med avancerade ytor som återspeglar en ojämförlig stil, det öppna köket, utrustat med de bästa apparaterna och ett utsökt urval av ytbehandlingar, är hjärtat i detta hem, en plats där funktionalitet möter skönhet. Dessutom säkerställer strålningsvärme och en öppen spis en perfekt temperatur och en mysig atmosfär under alla årstider. Källaren levereras med öppen planlösning och det finns plats för minst 6 bilar, i källaren, enligt kundens smak, kan en källare, gymområde eller biografrum skapas. Privat pool, omgiven av en lummig trädgård, där du kan njuta av utsikten över hela bukten El Albir och Altea samt Sierra Helada. Denna exklusiva fastighet är nyckelfärdig, redo att avnjutas av den kräsna köparen som letar efter den perfekta kombinationen av lyx, komfort och livsstil. Och bäst av allt, du kommer att kunna njuta av de hisnande solnedgångarna som erbjuds av dess privilegierade läge i fyren L'Albir, ett riktigt paradis på Costa Blanca. Villan ligger bara 400 meter från det kristallklara Medelhavet och den idylliska Albir-stranden.

Egenskaper

Sovrum: 4
Badrum: 6
Byggd: 620m2
Tomt: 1.150m2
Pool : Ja
Kök : 0
Double Bedrooms: 4
Location: Coastal
Terrace: 200 Msq.
Useable Build Space: 490 Msq.
Trädgård
Privat pool
Key Ready
Jacuzzi
Solarium: Yes
Elevator/Lift
Gated
Near Schools
Near Commercial Center
Near Bus Route
Air Conditioning: Pre-Installed
Views: Sea
Number of Parking Spaces: 2
Beach: 400 Meters
Double Garage

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Plats

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.

Liknande bostäder

WhatsApp
Ring mig om denna fastighet