Villa · Försäljning Marbella · Ref. HH-QRS-AUR

7.500.000€
Pris per m2 7.331€/m2

Villa · Försäljning Marbella · Ref. HH-QRS-AUR

Beskrivning

Frontlinjen Golf Villa i Nueva Andalusia

Pris per m2 7.331€/m2
Byggd 1.023m2
Tomt 2.033m2
Sovrum 5
Badrum 5
Toaletter 2
Pool privat pool
Garage Privat

Hansson & Hertzell presenterar stolt symbolen för lyx med denna frontlinje golfvilla i hjärtat av Nueva Andalusia. Fastigheten ligger på en generös hörntomt och erbjuder fantastisk utsikt över golfbanan och berget La Concha. Det är omgivet av frodig grönska och erbjuder en privat tillflyktsort, accentuerad av en storslagen entré med fängslande landskap och en privat uppfart som leder till ett rymligt garage för upp till 10 bilar. Utomhusutrymmena är en oas med generösa utrymmen för avkoppling, uteserveringar och en trädgård i två plan som förbinds med en yttre trappa med LED-lampor. Den privata infinitypoolen, prydd med djupblå kakel, ger en touch av överflöd.

Inuti visar den raffinerade inredningsdesignen en sömlös övergång mellan inomhus- och utomhusutrymmen genom skjutdörrar i glas. Det storslagna vardagsrummet har fina möbler och inventarier, kompletterat med trädetaljer som ger lugnande jordnära toner. Matsalen och köket i öppen planlösning, som kännetecknas av högt i tak med träbjälkar, erbjuder en rymlig och funktionell miljö. Köket är en kocks dröm med gott om bänk- och förvaringsutrymmen, en central ö med sittplatser och toppmoderna integrerade vitvaror.

Fastighetens anslutningsmöjligheter förbättras av våningar som är länkade via en hiss, vilket garanterar bekvämlighet överallt. Varje rum utstrålar elegans, med raffinerade möbler som maximerar komforten. Det extravaganta sovrummet, med direkt tillgång till terrassen och vidsträckt utsikt, inkluderar fantastiska träskåpsdetaljer för garderobsutrymme. Det stora badrummet är en lyxig oas med eleganta kakeldetaljer, ett fristående badkar, ett dubbelt handfat med LED-belysningsarmaturer och en rymlig dusch. För att fullborda upplevelsen, njuter fastigheten av ett överdådigt spa, prytt med djupblå kakel, som erbjuder hamam och turkiskt bad - en sann tillflyktsort inom hemmets bekvämligheter. Denna villa är inte bara en bostad; det är ett sofistikerat uttryck för raffinerat boende.

Klicka här för alla lyxfastigheter på Costa del Sol
Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Egenskaper

Byggår: 2016
Sovrum: 5
Badrum: 5
Toaletter: 2
Byggd: 1.023m2
Tomt: 2.033m2
Pool : privat pool
Garage: Privat
Parkeringsplatser: 10
Kök : 1
Inbyggda garderober: 5
Orientering: Sydöst
Avstånd till strand: 4,5 Km.
Avstånd till flygplatsen: 66 Km.
Avstånd till fritid: 500 Meter
Avstånd till golfbana: 50 Meter
Utsikt över pool
Sydlig
Möblerat
Grönområden
Hiss
Terrass
Bra område för uthyrning
Trädgård
Utsikt över berg
Gated Community
Källare
Modern
BBQ
24 Hour Security
Underjordisk parkering
Öppen spis
Förråd
Nära strand
Integritet
Air Condition
Smart Home System
Kust
Nybyggd
Larmsystem
Fullt utrustat kök
Gas centralvärme
Pool
Köksutrustning
Öppen Planlösning
Pool Bar
Golvvärme
Automatisk port
Garage
Balkong
Tvättrum
Dubbelglas

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp
Ring mig om denna fastighet