Lägenhet · Försäljning Orihuela Costa · Ref. HH-EB-HPA-7599

149.950€
Pris per m2 2.631€/m2

Lägenhet · Försäljning Orihuela Costa · Ref. HH-EB-HPA-7599

Beskrivning

Vackert renoverad lägenhet vid stranden i La Zenia

Pris per m2 2.631€/m2
Byggd 57m2
Sovrum 2
Badrum 1

Hansson & Hertzell är glada att presentera detta fantastiska hem i Orihuela Costa.

Upptäck en unik möjlighet att omfamna livet på den fantastiska Costa Blanca med denna helrenoverade lägenhet i modern stil till salu. Denna utsökta fastighet har 2 rymliga sovrum, 1 elegant badrum och ett fullt utrustat kök med öppen planlösning, som erbjuder en perfekt blandning av funktionalitet och modernt boende. Perfekt för ett permanent boende eller en oförglömlig semestertillflyktsort, denna lägenhet är designad för att möta alla dina behov.

Kliv ut till en generös terrass med fri utsikt och en önskvärd sydlig orientering, den perfekta platsen att varva ner, njuta av solen och ta in de pittoreska omgivningarna. Komfort garanteras året runt med luftkonditionering, och lägenheten säljs fullt möblerad, vilket gör att du kan flytta in utan ansträngning och börja njuta av ditt nya hem direkt.

Denna lägenhet har ett oslagbart läge, bara ett stenkast från stranden La Zenia, en av de mest populära och vackra stränderna på Costa Blanca. Med bekväm tillgång till N332 kan du enkelt utforska andra attraktioner i regionen. Dessutom hittar du ett brett utbud av tjänster i närheten, inklusive stormarknader, restauranger, butiker och fritidscenter, vilket säkerställer en bekväm och praktisk livsstil.

Medan lägenheten erbjuder gatuparkering, betyder det utmärkta läget att du ofta kan lämna bilen bakom dig och njuta av allt till fots. Missa inte chansen att besöka denna moderna, renoverade lägenhet i La Zenia och uppleva det ultimata inom kustnära boende. Detta är en sällsynt möjlighet att bo nära havet i en modern, bekväm miljö på vackra Costa Blanca!

REF: HH-EB-HPA-7599

Egenskaper

Byggår: 1977
Sovrum: 2
Badrum: 1
Byggd: 57m2
Balkong: 9 m2
Kök : 1
Orientering: Söder
Avstånd till strand: 600 Meter
Bra område för uthyrning
Nära strand
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Sydlig
Terrass
renoverat
Modern
Integritet
Kust
Fiberoptik
Air Condition
Öppen Planlösning
Möblerat

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO

Liknande bostäder

WhatsApp
Ring mig om denna fastighet