Lägenhet · Försäljning Orihuela Costa · Ref. HH-EB-CYV-CHV08

123.000€
Pris per m2 1.323€/m2

Lägenhet · Försäljning Orihuela Costa · Ref. HH-EB-CYV-CHV08

Beskrivning

Charmig lägenhet på bottenvåningen i Punta Prima

Pris per m2 1.323€/m2
Byggd 93m2
Sovrum 3
Badrum 1
Garage Gemensam

Hansson & Hertzell är glada att presentera detta mysiga hem i Punta Prima.

Upptäck ditt nya hem i det pittoreska området Punta Prima, Torrevieja! Inbäddat i det eftertraktade Rocío de Mar, kombinerar denna charmiga lägenhet perfekt komfort, stil och ett avundsvärt läge. Njut av fri utsikt och exceptionell närhet till orörda vita sandstränder, lokala bekvämligheter, trendiga restauranger, livliga barer och köpcentra. Denna fastighet är idealisk för dem som vill fördjupa sig i Medelhavets livsstil.

Lägenheten har tre rymliga och ljusa sovrum, vilket gör den perfekt för familjeboende. Det fullt utrustade oberoende köket är designat för kulinariska entusiaster, vilket ger ett utmärkt utrymme att förbereda härliga måltider. Det stora vardagsrummet är en perfekt samlingsplats, med direkt tillgång till en 15 kvadratmeter stor terrass. Denna hörnterrass, i söderläge, erbjuder en solig oas för avkoppling och underhållning.

Denna lägenhets utmärkta läge och genomtänkta design gör det till en enastående möjlighet att uppleva det bästa av Torrevieja. Missa inte din chans att äga detta förtjusande hem i ett av de mest eftertraktade områdena i regionen! Kontakta oss idag för att boka ett besök och ta det första steget mot ditt drömboende vid havet.

REF: HH-EB-CYV-CHV08

Egenskaper

Sovrum: 3
Badrum: 1
Byggd: 93m2
Balkong: 15 m2
Garage: Gemensam
Kök : 1
Våning : 0
Orientering: Söder
Avstånd till strand: 300 Meter
Integritet
Kust
Fiberoptik
Öppen Planlösning
Bra område för uthyrning
Nära strand
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Sydlig
Terrass

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO

Liknande bostäder

WhatsApp
Ring mig om denna fastighet