Lägenhet · Försäljning Torrevieja · Ref. HH-EB-MCB-R49223

234.000€
Pris per m2 3.250€/m2

Lägenhet · Försäljning Torrevieja · Ref. HH-EB-MCB-R49223

Beskrivning

Lyxig lägenhet på bottenvåningen i Los Altos

Pris per m2 3.250€/m2
Byggd 72m2
Sovrum 2
Badrum 2
Pool Gemensam
Garage Frivillig

Hansson & Hertzell är glada att presentera detta soliga hem i Orihuela Costa.

Denna magnifika lägenhet på bottenvåningen är perfekt belägen mittemot poolen och erbjuder en sydvästlig orientering och ger direkt tillgång till de gemensamma utrymmena, inklusive poolen och boulebanan. Fastigheten säljs fullt möblerad, vilket säkerställer en problemfri inflyttningsupplevelse. Det ingår också en parkeringsplats och en privat källare i källaren för ytterligare förvaring.

Denna lägenhet ligger nära en rad bekvämligheter, vackra stränder, kända golfbanor och större vägar, och erbjuder bekvämlighet och en exceptionell livsstil. Detta är en möjlighet att inte missa, då fastigheten är attraktivt prissatt under marknadsvärdet och förväntas sälja snabbt.

Dessutom finns det en Ford Ka till salu. Denna 2019 års modell, med mindre än 20 000 km och som körs på bensin, erbjuds till ett konkurrenskraftigt pris på 5 000 euro (spansk skylt).

Tveka inte att kontakta oss för mer information eller för att ordna en visning. Denna fastighet är ett sällsynt fynd och kommer inte att finnas kvar på marknaden länge.

REF: HH-EB-MCB-R49223

Egenskaper

Byggår: 2020
Sovrum: 2
Badrum: 2
Byggd: 72m2
Balkong: 22 m2
Pool : Gemensam
Garage: Frivillig
Kök : 1
Våning : 0
Orientering: Sydväst
Köksutrustning
Sydlig
Grönområden
Terrass
Gated Community
Modern
Integritet
Air Condition
Fiberoptik
Öppen Planlösning
Utsikt över pool
Bottenplan
Möblerat
Gemensam Pool
Hiss
Bra område för uthyrning
Fullt utrustat kök

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO

Liknande bostäder

WhatsApp
Ring mig om denna fastighet