Villa · Försäljning Orihuela Costa · Ref. HH-EB-GI-21-V157

285.000€
Pris per m2 3.800€/m2

Villa · Försäljning Orihuela Costa · Ref. HH-EB-GI-21-V157

Beskrivning

Modern villa i söderläge i Villamartin

Pris per m2 3.800€/m2
Byggd 75m2
Tomt 61m2
Sovrum 2
Badrum 2
Pool privat pool
Garage Privat

Hansson & Hertzell är glada att presentera detta fantastiska hem i Orihuela Costa

Detta parhus i Hi-Tec-stil ligger i det önskvärda området känt som Entre Golf, perfekt inbäddat mellan Villamartín och Playa Flamenca i Orihuela Costa. Fastigheten har en spektakulär och nyligen avslutad finish, och erbjuder 75 kvadratmeter boyta kompletterad med terrasser och en 61 kvadratmeter stor trädgård. Inom trädgården finns en praktisk privat pool på 3x6 meter.

Bostadskomplexet har också en gemensam pool omgiven av ett vackert grönområde, perfekt för avkoppling och fritid. Dessutom innehåller husets andra våning ett privat solarium utrustat med ett sommarkök, grill och kylskåp, vilket ger ett idealiskt utrymme för utomhusunderhållning.

Huset vetter mot söder och drar nytta av rikligt solljus under hela året. Både inredningen och exteriören är exklusiva, med många delar som delvis ingår i priset. Huset är nymålat och omsorgsfullt underhållet, vilket säkerställer att det är inflyttningsklart.

På bottenvåningen har fastigheten ett rymligt vardagsrum, matplats och kök, tillsammans med ett badrum. En granittrappa leder till det övre planet, som har två sovrum och ett extra badrum med dusch. Båda sovrummen har tillgång till balkonger med härlig utsikt och uteplats.

Alla viktiga tjänster är bekvämt belägna inom 5-10 minuters bilresa, inklusive vackra stränder och det berömda köpcentret Zenia Boulevard. Alicantes flygplats ligger cirka 40 minuters bilresa bort, vilket gör detta hotell lättillgängligt för internationella resenärer.

REF: HH-EB-GI-21-V157

Egenskaper

Byggår: 2017
Sovrum: 2
Badrum: 2
Byggd: 75m2
Tomt: 61m2
Pool : privat pool
Garage: Privat
Kök : 1
Orientering: Söder
Air Condition
Pool
Öppen Planlösning
Utsikt över pool
Möblerat
Bra område för uthyrning
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Sydlig
Grönområden
Terrass
Trädgård
Privat Takterrass
Modern

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO

Liknande bostäder

WhatsApp
Ring mig om denna fastighet