Lägenhet · Försäljning Torrevieja · Ref. HH-EB-NH-V-720

138.000€
Pris per m2 1.408€/m2

Lägenhet · Försäljning Torrevieja · Ref. HH-EB-NH-V-720

Beskrivning

Solig och rymlig takvåning i Torrevieja

Pris per m2 1.408€/m2
Byggd 98m2
Sovrum 3
Badrum 2

Hansson & Hertzell är glada att presentera detta underbara hem i Torrevieja.

Denna charmiga takvåning ligger inbäddad i hjärtat av Torrevieja, bara 600 meter från den natursköna Paseo Marítimo. Byggd 2005, spänner fastigheten över en yta på 98 kvadratmeter och ståtar med en rejäl terrass på cirka 22 kvadratmeter som sträcker sig över hela fasaden av byggnaden, och erbjuder ett inbjudande utomhusutrymme för att njuta av det behagliga medelhavsklimatet.

Takvåningen är designad med österläge och är fylld med naturligt ljus, vilket skapar en varm och välkomnande atmosfär. Inuti har bostaden ett rymligt vardagsrum som fungerar som det centrala navet för avkoppling och underhållning. Det välutrustade uteköket är perfekt för kulinariska entusiaster som tycker om att laga mat i det fria.

Hemmet består av tre bekväma sovrum, varav två vetter mot gatan, vilket ger livfull utsikt över staden. Det stora sovrummet har ett eget badrum som erbjuder avskildhet och bekvämlighet, medan ett extra badrum tjänar resten av hushållet.

Denna fastighet är omgiven av ett omfattande utbud av kommunikationslänkar och viktiga tjänster, vilket gör det till ett utmärkt val för både semesterresor och året runt boende. Dess utmärkta läge och genomtänkta design kombinerar för att erbjuda en fantastisk boendeupplevelse i den pulserande staden Torrevieja.

REF: HH-EB-NVH-V-720

Egenskaper

Byggår: 2005
Sovrum: 3
Badrum: 2
Byggd: 98m2
Balkong: 22 m2
Kök : 1
Våning : 4
Orientering: öster
Avstånd till strand: 600 Km.
Öppen Planlösning
Hiss
Bra område för uthyrning
Terrass
Utan Möbler
Modern
Integritet
Kust
Fiberoptik

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO
WhatsApp
Ring mig om denna fastighet