Villa · Försäljning Torre Pacheco · Ref. HH-EB-AIT-VILLA

410.000€
Pris per m2 3.361€/m2

Villa · Försäljning Torre Pacheco · Ref. HH-EB-AIT-VILLA

Beskrivning

Lyxig Key Ready Villa på Santa Rosalia Lake and Life Resort

Pris per m2 3.361€/m2
Byggd 122m2
Tomt 210m2
Sovrum 3
Badrum 3
Pool privat pool
Garage Privat

Hansson & Hertzell är glada att presentera detta fantastiska hem i Murcia.

Upptäck symbolen för modernt lyxigt boende på Santa Rosalia Lake and Life Resort, en förstklassig destination som ger tillgång till en rad livsstilsfaciliteter och bekvämligheter.

Välkommen till den nya kampanjen på Lake and Life Resort, Santa Rosalia, där elegans och komfort smälter samman sömlöst. Denna fantastiska villa med 3 sovrum och 3 badrum har en öppen planlösning som skapar en rymlig och inbjudande atmosfär perfekt för både semesterresor och året runt boende.

Denna exklusiva villa är den enda nyckelfärdiga fastigheten i komplexet, med en rad lyxiga extrafunktioner för att förbättra din livsupplevelse:

- Fullt möblerad med modern inredning
- Utrustad med alla vitvaror
- Toppmodern luftkonditionering
- Miljövänliga solpaneler
- Golvvärme i badrummen

Santa Rosalia Lake and Life Resort i Murcia är en säker, gated community som erbjuder ett omfattande urval av nybyggda villor och lägenheter. Idealiskt beläget bara en kort bit från Mar Menor Golf Resort och en snabb bilresa till de gyllene stränderna och varma vattnet i Mar Menor i Costa Calida, Spanien, är denna resort perfekt belägen för både avkoppling och äventyr.

Vakna upp till naturens fridfulla ljud, med den lugna sjön och den frodiga grönskan som ger en pittoresk miljö för ditt dagliga liv. Anläggningens orörda miljö är perfekt för avkoppling och föryngring, vilket gör att invånarna till fullo kan omfamna skönheten i naturen.

Njut av en mängd exklusiva bekvämligheter utformade för att höja din livsstil. Oavsett om du slappar vid din privata pool, utforskar natursköna stigar eller deltar i spännande vattensporter på sjön, erbjuder Santa Rosalia ett varierat utbud av fritidsaktiviteter för invånare i alla åldrar.

Kom och upplev den magnifika Santa Rosalia Lake and Life Resort, där varje dag känns som en lyxig tillflyktsort och möjligheterna till njutning är oändliga. Upptäck vad denna exceptionella resort kan erbjuda dig och din familj, och gör din drömlivsstil till verklighet.

REF: HH-EB-AIT-VILLA

Egenskaper

Byggår: 2024
Sovrum: 3
Badrum: 3
Byggd: 122m2
Tomt: 210m2
Pool : privat pool
Garage: Privat
Kök : 1
Trädgård
Privat Takterrass
Gated Community
Modern
Solpaneler
Integritet
Nybyggd
Fiberoptik
Air Condition
Öppen Planlösning
Golvvärme
Utsikt över pool
Gemensam Pool
Bra område för uthyrning
Automatisk port
Tennis
Terrass

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Plats

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO

Liknande bostäder

WhatsApp
Ring mig om denna fastighet