Lägenhet · Försäljning Orihuela Costa · Ref. HH-EB-LUCA-BUN130

77.000€
Pris per m2 2.333€/m2

Lägenhet · Försäljning Orihuela Costa · Ref. HH-EB-LUCA-BUN130

Beskrivning

Fynd bungalow med 1 sovrum i Torrevieja

Pris per m2 2.333€/m2
Byggd 33m2
Sovrum 1
Badrum 1
Pool Gemensam

Hansson & Hertzell är glada att presentera denna mysiga fastighet i Los Balcones.

Denna charmiga parhusbungalow ligger på bottenvåningen i en lugn urbanisering, och erbjuder en lugn livsmiljö samtidigt som den är bekvämt nära viktiga tjänster. Invånarna kommer att hitta en Mercadona stormarknad, flera apotek och Torrevieja-sjukhuset bara en kort bit bort, vilket säkerställer att alla dagliga nödvändigheter finns inom räckhåll.

Fastigheten har en byggd yta på 33 m², genomtänkt designad för att maximera utrymme och komfort. Den har ett mysigt sovrum, ett välkomnande vardagsrum och ett kök som sömlöst öppnar in i matsalen, vilket skapar ett inbjudande utrymme för måltider och sammankomster. Det kompletta badrummet är välutrustat och erbjuder alla nödvändiga bekvämligheter för dagligt bruk.

En av de utmärkande egenskaperna hos denna bungalow är dess privata trädgård, perfekt för att njuta av utomhus i en lugn miljö. Dessutom finns det en vacker sluten veranda som ger ett mångsidigt utrymme för avkoppling eller underhållning oavsett väder. Interiören är färdig med träsnickerier, vilket ger en varm och rustik touch, medan exteriören har hållbara aluminiumbeslag. Takfläktar är installerade för att säkerställa en bekväm atmosfär i hela hemmet.

Den här fastigheten byggdes 1994 och har också tillgång till en gemensam pool som erbjuder en uppfriskande tillflyktsort för boende. Denna kombination av praktiska utrymmen, moderna bekvämligheter och gemensamma bekvämligheter gör denna bungalow till ett idealiskt hem för dem som söker en lugn men ändå väl ansluten livsstil.

REF: HH-EB-LUCA-BUN130

Egenskaper

Byggår: 1994
Sovrum: 1
Badrum: 1
Byggd: 33m2
Balkong: 20 m2
Pool : Gemensam
Kök : 1
Våning : 0
Orientering: Väster
Öppen Planlösning
Bottenplan
Möblerat
Gemensam Pool
Bra område för uthyrning
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Grönområden
Terrass
Trädgård
Modern
Integritet
Fiberoptik

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO

Liknande bostäder

WhatsApp
Ring mig om denna fastighet