Lägenhet · Försäljning Torrevieja · Ref. HH-EB-GI-21-IM01

86.000€
Pris per m2 2.867€/m2

Lägenhet · Försäljning Torrevieja · Ref. HH-EB-GI-21-IM01

Beskrivning

Bungalow i söderläge i Torrevieja

Pris per m2 2.867€/m2
Byggd 30m2
Sovrum 1
Badrum 1
Pool Gemensam

Hansson & Hertzell är glada att presentera denna mysiga fastighet i Los Balcones.

Inbäddat i den fridfulla stadsdelen Los Balcones i Torrevieja, erbjuder denna charmiga lägenhet på bottenvåningen en unik möjlighet att omfamna en avslappnad, ljus livsstil. Med sin söderläge har detta förtjusande residens en rymlig 25 kvadratmeter stor terrass, som ger den perfekta miljön för att sola sig i Medelhavets solsken under hela året.

Designad för att optimera utrymme och komfort, lägenheten har ett välutrustat sovrum och ett komplett badrum. Det integrerade köket och det ljusa vardagsrummet skapar en välkomnande atmosfär, perfekt för att träffa vänner och familj. Terrassen fungerar som en utmärkt plats för att varva ner, njuta av uteservering eller bara njuta av panoramautsikten.

Läget för denna lägenhet är exceptionellt bekvämt, med det närliggande sjukhuset som erbjuder sinnesfrid, och en mängd olika bekvämligheter som affärer, restauranger och parker bara några minuter bort. Lago Jardín är känt för sina lummiga grönområden och lugna miljöer, vilket gör det till en perfekt tillflyktsort för dem som söker ett mysigt hem bort från stadens liv och rörelse.

Missa inte chansen att göra denna charmiga lägenhet till ditt nya hem. Boka ett besök idag och upptäck en plats där dina drömmar om sol, lugn och komfort kommer till liv!

REF: HH-EB-GI-21-IM01

Egenskaper

Byggår: 1990
Sovrum: 1
Badrum: 1
Byggd: 30m2
Pool : Gemensam
Kök : 1
Våning : 0
Orientering: Söder
Sydlig
Grönområden
Terrass
Modern
Integritet
Fiberoptik
Air Condition
Öppen Planlösning
Bottenplan
Gemensam Pool
Bra område för uthyrning
Nära strand
Fullt utrustat kök
Köksutrustning

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO

Liknande bostäder

WhatsApp
Ring mig om denna fastighet