Lägenhet · Försäljning Torrevieja · Ref. HH-EB-CYM-A2712JN

99.900€
Pris per m2 1.722€/m2

Lägenhet · Försäljning Torrevieja · Ref. HH-EB-CYM-A2712JN

Beskrivning

Charmig lägenhet 200m till havet i Torrevieja

Pris per m2 1.722€/m2
Byggd 58m2
Sovrum 2
Badrum 1

Hansson & Hertzell är glada att presentera detta mysiga hem i Playa de los Locos.

Upptäck denna förtjusande lägenhet på bottenvåningen, perfekt för alla som vill sola sig och njuta av kustnära livsstil.

Detta boende har två generöst tilltagna sovrum, som erbjuder gott om utrymme att varva ner efter en dag full av äventyr vid havet.

Badrummet är inte bara fullt utrustat utan också genomtänkt designat för att ge en touch av elegans och bekvämlighet. Köket med öppen planlösning smälter sömlöst samman med vardagsrummet och matsalen och skapar en varm och inbjudande atmosfär som är idealisk för att dela oförglömliga stunder med vänner och familj.

En höjdpunkt i denna charmiga lägenhet är den privata terrassen, en idealisk plats för avkoppling och blötläggning i de lugna omgivningarna.

Oavsett om du letar efter ett permanent hem eller en semesterort, erbjuder denna lägenhet en exceptionell möjlighet att njuta av livet nära det pittoreska Medelhavet.

REF: HH-EB-CYM-A2712JN

Egenskaper

Byggår: 2000
Sovrum: 2
Badrum: 1
Byggd: 58m2
Våning : 0
Orientering: Nordväst
Avstånd till strand: 200 Km.
Air Condition
Öppen Planlösning
Möblerat
Hiss
Bra område för uthyrning
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Terrass
Modern
Integritet
Kust
Fiberoptik

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO

Liknande bostäder

WhatsApp
Ring mig om denna fastighet