Lägenhet · Försäljning Torrevieja · Ref. HH-EB-ALGR-b9539

99.900€
Pris per m2 1.407€/m2

Lägenhet · Försäljning Torrevieja · Ref. HH-EB-ALGR-b9539

Beskrivning

Lägenhet med turistlicens i Torrevieja

Pris per m2 1.407€/m2
Byggd 71m2
Sovrum 2
Badrum 2

Hansson & Hertzell är glada att presentera denna soliga lägenhet i Torrevieja.

Denna charmiga lägenhet ligger i det eftertraktade området Playa del Cura i Torrevieja. Det sträcker sig över en yta på 71 kvadratmeter och erbjuder ett bekvämt och välskött boende bara 450 meter från stranden, vilket gör det till en idealisk plats för strandälskare.

Lägenheten har två rymliga sovrum och två badrum, vilket ger gott om plats för familj eller gäster. Fastigheten är i utmärkt skick och inkluderar ett utrustat kök, vilket gör att laga mat till en lek. Interiören är avslutad med eksnickeri, vilket ger en touch av elegans och värme.

Lägenheten är orienterad mot öster, vilket ger gott om naturligt ljus hela dagen. Golven är kaklade, vilket säkerställer enkelt underhåll, medan det utvändiga snickeriet är tillverkat av slitstarkt aluminium med Climalit-glas som hjälper till med isolering och ljuddämpning.

Ytterligare funktioner i lägenheten inkluderar handikappanpassning, luftkonditionering för komfort, inbyggda garderober för bekväm förvaring och en hiss för enkel åtkomst till olika våningar. Lägenheten är också utrustad med värme, vilket säkerställer att den förblir mysig under kallare månader.

Njut av ljusstyrkan och ljuset som svämmar över utrymmet, tack vare högt i tak och stora fönster. Lägenheten levereras möblerad vilket möjliggör en inflyttningsklar upplevelse. Solariet och terrassen erbjuder utomhusutrymmen där du kan koppla av och njuta av det behagliga vädret.

Lägenhetens läge är mycket bekvämt, med tillgång till lokala bekvämligheter som bussar, träd och en central miljö. I närheten hittar du köpcentra, vårdcentraler, skolor, parker och stormarknader, vilket gör vardagliga sysslor och fritidsaktiviteter lättillgängliga.

REF: HH-EB-ALGR-b9539

Egenskaper

Byggår: 2004
Sovrum: 2
Badrum: 2
Byggd: 71m2
Balkong: 3 m2
Kök : 1
Våning : 1
Orientering: öster
Avstånd till strand: 450 Meter
Kust
Fiberoptik
Air Condition
Öppen Planlösning
Möblerat
Bra område för uthyrning
Nära strand
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Terrass
Turistlicens
Gated Community
Modern
Integritet

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO

Liknande bostäder

WhatsApp
Ring mig om denna fastighet