Modern takvåning i Finestrat Spanien · Costa Blanca Nord · Finestrat · Sierra Cortina

HH-MSOL-MEDVIEW-BL2-2-10 119m2 2 3 gemenskap Privat
Sovrum: 2
Badrum: 3
Byggd: 119m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 2
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2019
Orientering: Söder
Balkong: 98 m2
Avstånd till strand: 3 Km.
Avstånd till flygplatsen: 30 Km.
Våning : 3
Larmsystem
Havsutsikt
A/C
Förråd
Pool
Öppen Planlösning
Golvvärme
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

2 sovrum -3 badrum - balkong - privat takterrass - garage - förråd - pool - jacuzzi - grönområde- havsutsikt 

Mediterranean Views II är ett privat bostadsområde, utformat för dig att njuta av både hav och natur, i ett av de bästa värderade områdena på Costa Blanca: Finestrat.

Om det finns något som står ut på Finestrat är det dess naturliga miljö. Gamla stan står vid foten av Puig Campanas berg, medan La Cala de Finestrat är den plats där turister som vill njuta av havet sjunka av. Halvvägs mellan havet och berget finner vi ett av de mest exklusiva bostadsområdena i norra Costa Blanca. En miljö prickad med villor och lyxiga bostadsområden, för att njuta av enastående skyline i Benidorm. Fritidsutbudeti Benidorm, närheten till stränderna och dess klimat gör Finestrat till en av de mest attraktiva destinationerna för dem som vill njuta av hav och natur.

Mediterranean Views II består av 5 kvarter av lägenheter, fördelat på endast 57 hus där ljusa och mysiga utrymmen dominerar. Lägenheterna har 2 sovrum med 2 och 3 badrum, men för kunder som behöver mer utrymme finns ett urval av 3 sovrum, på bottenvåningen och i takvåningarna.

Alla hus inkluderar fullt utrustat kök, öppet till vardagsrummet, där ett stort fönster ger plats åt den rymliga terrassen med glasbalustrade, som erbjuder fantastisk utsikt över de gemensamma områdena av bostads- och Benidorms skyline. Dessutom inkluderar de luftkonditioneringskanaler, golvvärme i badrum, hemautomatiseringssystem, LED-belysning och parkering, bland annat.

Men utan tvekan är de mest imponerande med Mediterranean Views II de gemensamma områdena, omhändertagna i detalj, för att erbjuda en avkopplande atmosfär, perfekt integrerad med miljön.

På baksidan av bostadsområdet, erbjuder ett vackert grönt område, genom en vacker lund som har lutande och rekreationsområden, och det gör att du kan ta en lugn promenad till det stora poolområdet med Wi-Fi.

Poolen stiger i två höjder, som är anslutna med ett modernt vattenfall, där du kan njuta av en uppfriskande dopp på toppen eller koppla av i hängmattaområdet längst ner.

Dessutom kommer du att ha ett gym för att njuta av sport och ett spa-område, vilket gör att du kan koppla av och ta hand om din hälsa.

Om du letar efter ett bostadsområde som låter dig njuta av alla bekvämligheter i denna fantastiska miljö, tveka inte och kontakta oss för att informera dig!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 319.323 GBP
  • Ryska rubeln: 32.121.705 RUB
  • Schweiziska franc: 378.140 CHF
  • Kinesiska yuan: 2.790.200 CNY
  • Dollar: 409.780 USD
  • Svenska kronor: 3.699.955 SEK
  • Den norska kronan: 3.885.280 NOK

Hansson & Hertzell Realty

Liknande bostäder