Lyxvilla med havsutsikt i Finestrat Spanien · Costa Blanca Nord · Finestrat

HH-Habitat-01 224m2 509m2 4 4 2 privat pool Privat
Sovrum: 4
Badrum: 4
Byggd: 224m2
Tomt: 509m2
Toaletter: 2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 4
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2018
Orientering: Söder
Balkong: 125 m2
Takterrass: 52 m2
Avstånd till strand: 7 Km.
Avstånd till flygplatsen: 53 Km.
Avstånd till fritid: 300 Meter
Avstånd till golfbana: 1,5 Km.
Våning : 0
Underjordisk parkering
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Dubbelglas
Sydlig
Grönområden
Terrass
Trädgård
Privat Takterrass
Havsutsikt
Förråd
Pool
Öppen Planlösning
Golvvärme
Garage
Tvättrum
Utsikt över pool
Bottenplan
Bra område för uthyrning
Utsikt över berg
Elektriska fönsterluckor
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

4 sovrum - 4 badrum - lyxig nybyggnad -pool - trädgård - takterrass - parkering - havsutsikt - nära golf - jacuzzi - utrustat kök - golvvärme


Hansson & Hertzell presenterar stolt dessa exklusiva villor utrustade med ädla material och intelligenta lösningar. Beläget på en av de bästa platserna i Finestrat med otrolig utsikt över Benidorms skyline, havet och den vackra landsbygden runt. Pärlor som Altea, Albir och Villajoysa ligger 10 minuters bilresa bort och den populära stranden Playa Poniente ligger 3 km bort. För Alicante flygplats tar det 30 minuter. I närheten ligger Benidorm med alla dess bekvämligheter. Denna urbanisering består av 16 lyxvillor på 460 m² till 611 m² med 4 sovrum och 4 badrum. Fastigheterna är inbäddade i det vackraste kuperade landskapet för att njuta av det omgivande landskapet och närliggande faciliteter, inklusive tre golfbanor, två nöjesparker och nöjesparker, köpcentret La Marina och de vackra stränderna från Cala Finestrat och Benidorm. Det erbjuder många alternativ, möbler, en takterrass med jacuzzi och automatiska persienner. Det lyxiga köket är fullt utrustat med apparater från Bosch och badrummen är utrustade med golvvärme.


Byn Finestrat och badorten Cala Finestrat ligger båda i Marina Baixa-regionen på Costa Blanca, nära angränsande Benidorm. Byn ligger inbäddat vid bergssidan av Puig Campana och erbjuder underbar utsikt över bergen och ut mot kusten och Medelhavet. Den charmiga byn har en typisk morisk känsla med färgglada målade hus och smala kullerstensgator. Puig Campana Golf, Sierra Cortina Golf och Villaitana Golf ligger några minuter bort, liksom centrum av Benidorm och dess vackra strand Poniente. Temaparker som Tierra Mitica där du kan njuta av din fritid med familjen och vännerna kan nås inom en kort bilresa. Det finns en mycket bra förbindelse med AP7 och N332 så enkelt att du kan gå till platser som Altea, Calpe, Villajoyosa eller Alicante. Den internationella flygplatsen i Alicante ligger 35 minuters bilresa bort.

Välkommen till Hansson & Hertzell och det hälsosammaste landet i världen!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 370.197 GBP
  • Ryska rubeln: 37.694.771 RUB
  • Schweiziska franc: 467.996 CHF
  • Kinesiska yuan: 3.338.821 CNY
  • Dollar: 522.265 USD
  • Svenska kronor: 4.320.674 SEK
  • Den norska kronan: 4.337.962 NOK

360 view


Hansson & Hertzell Realty

Liknande bostäder