Exklusiva nyckel klar lägenheter i Quesada Spanien · Costa Blanca Syd · Rojales · Dona Pepa

HH-EM-GRANSOL 102m2 35m2 2 2 2 gemenskap Privat
Sovrum: 2
Badrum: 2
Byggd: 102m2
Tomt: 35m2
Toaletter: 2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 3
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2018
Orientering: Söder
Balkong: 7 m2
Avstånd till strand: 5 Km.
Avstånd till flygplatsen: 40 Km.
Avstånd till fritid: 200 Meter
Avstånd till golfbana: 4 Km.
Våning : 0
Öppen Planlösning
Privat Takterrass
Garage
Utsikt över pool
Gemensam Pool
Lekplats för barn
Bra område för uthyrning
BBQ
Nära strand
Underjordisk parkering
Dubbelglas
Sydlig
Fitness Club
GYM
Grönområden
Terrass
Förråd
Trädgård
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

2 sovrum - 2 badrum - 2 gemensamma pooler - terrass - lyxig nybyggnad - utsikt över parken - privat parkering - trädgårdar - grill - förvaring


Detta är en bostad i Doña Pepa, en elegant urbanisering med breda vägar och en vacker utsikt över naturparken och lagunerna. Det har ett brett utbud av fritidsaktiviteter och alla nödvändiga tjänster i närheten. Projektet består av 7 kvarter, 2 pooler, vackra gröna områden och en privat parkeringsplats i urbaniseringen. Den presenterar en modern arkitektur med rena linjer som perfekt kombinerar med den dominerande färgen (vit), vilket skapar en känsla av harmoni. Varje kvarter har 8 lägenheter, 4 på varje våning. Bottenvåningen har en privat trädgård och de övre våningarna har ett eget takterrass med grill och förvaringsutrymme. Dessutom har varje kvarter en hiss som går direkt till takterrassen.


Ciudad Quesada är en ovanlig stad eftersom den verkligen inte fanns förrän i början av 1970-talet när en spansk entreprenör som heter Justo Quesada Samper bestämde sig för att starta sin egen stad. Urbaniseringen växte och slutligen accepterades den som en riktig spansk stad. Ciudad Quesada är en populär plats där många människor bor hela året. Det har gott om butiker, barer och restauranger. Det har också en golfbana och vattenpark så det har sina egna unika attraktioner. Många prisbelönta sandstränder med blåblå flagg ligger bara några minuters bilresa bort vid Guardamar del Segura. Urbaniseringen är väldesignad med bra anlagda detaljer. Utsikten är bra, inåt landet har du berg, landskapet runt Ciudad Quesdada inkluderar apelsinlundar och saltsjöarna i Torrevieja.

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 199.327 GBP
  • Ryska rubeln: 199.327 RUB
  • Schweiziska franc: 241.580 CHF
  • Kinesiska yuan: 1.659.993 CNY
  • Dollar: 248.560 USD
  • Svenska kronor: 2.465.503 SEK
  • Den norska kronan: 2.411.570 NOK

Hansson & Hertzell Realty