Modern takvåning i Pilar de la Horadada Spanien · Costa Blanca Syd · Pilar de la Horadada

HH-LAMAR-VI-4 62m2 2 2 gemenskap Privat
Sovrum: 2
Badrum: 2
Byggd: 62m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 2
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2018
Orientering: Sydöst
Balkong: 10 m2
Takterrass: 56 m2
Avstånd till strand: 2 Km.
Avstånd till flygplatsen: 20 Km.
Avstånd till fritid: 300 Meter
Avstånd till golfbana: 5 Km.
Våning : 1
Larmsystem
Trädgård
Air Condition
Privat Takterrass
Öppen Planlösning
Tvättrum
Utsikt över pool
Gemensam Pool
Lekplats för barn
Bra område för uthyrning
Nära strand
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Automatisk port
Dubbelglas
Sydlig
Grönområden
Terrass
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

2 sovrum - 2 badrum - balkong - takterrass - parkering - gemensam pool - lekplats - vitvaror - luftkonditionering - nära stranden


Hansson & Hertzell presenterar stolt detta privata bostad, beläget i El Pilar de la Horadada, bestående av bungalower med 2 sovrum och 2 badrum. Du kan välja mellan bottenvåningen med terrass och privat trädgård eller översta våningen med takterrass. Fastigheterna har stora grönområden med pool och barnområden. I närheten finns sportområdet, restaurangerna, restaurangerna och den fina stranden Torre de La Horadada.


Pilar de la Horadada har ett idealiskt läge nära de säkra sandstränderna i Mar Menor. Regionen är till stor del jordbruks; omgiven av marknadsträdgårdar, fruktträdgårdar, citruslundar och herdgårdar. Staden ligger nära en kust med fin sand och klara vattenstränder, blandade med attraktiva vikar, som alla erbjuder ett komplett utbud av tjänster. Stranden vid Mil Palmeras är perfekt för seglingsentusiaster, som förbinder Rincón och Puerto-inloppen. den senare med en strandpromenad som kommer till liv på heta sommarnätter. Här finns ett komplett utbud av vattensporter. Staden har utmärkta idrottsanläggningar för friidrott och fotboll och ridning finns i närheten. Pilar de la Horadadas centrum är ett shopparparadis med många butiker, konditorier, banker och spelsalonger längs Calle Mayor. Pilar de la Horadada har ett typiskt medelhavsklimat, med svala havsbris på sommaren och skydd av omgivande berg mot de kalla nordvindarna på vintern.

Välkommen till Hansson & Hertzell och det hälsosammaste landet i världen!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 150.999 GBP
  • Ryska rubeln: 15.077.185 RUB
  • Schweiziska franc: 188.607 CHF
  • Kinesiska yuan: 1.288.084 CNY
  • Dollar: 201.596 USD
  • Svenska kronor: 1.833.271 SEK
  • Den norska kronan: 1.803.677 NOK

Hansson & Hertzell Realty

Liknande bostäder