Villa på Las Colinas golfbana Spanien · Costa Blanca Syd · Orihuela Costa · Las Colinas golf & country resort

HH-TRIT-LAVANDA-3 135m2 936m2 3 2 privat pool Privat
Sovrum: 3
Badrum: 2
Byggd: 135m2
Tomt: 936m2
Kök : 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2018
Orientering: Sydväst
Avstånd till strand: 5 Km.
Avstånd till flygplatsen: 40 Km.
Avstånd till fritid: 2 Km.
Avstånd till golfbana: 0 Km.
Våning : 0
Förråd
Pool
Öppen Planlösning
Garage
Utsikt över pool
Bottenplan
Bra område för uthyrning
Utsikt över berg
Utsikt över golfbana
Nära strand
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Automatisk port
Dubbelglas
Sydlig
Grönområden
Terrass
Trädgård
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

3 sovrum - 2 badrum - lyxigt nybyggt - på Las Colinas Golf & Country Club - privat pool - parkeringsplats - rymlig


Hansson & Hertzell presenterar stolt dessa lyxiga golffastigheter. Den vitala upplevelsen av att bo i Las Colinas Golf & Country Club är en av de mest exklusiva gåvorna som är tillgängliga för särskilt privilegierade människor. Ett privat bostadsområde, med bostäder med låg densitet, som är artikulerad kring en internationellt erkänd 18-håls golfbana. Det finns varierade och utmärkta restauranger, inklusive en privat Beach Club som ligger framför stranden och vetter mot havet. Sedan 2010, öppningsdatumet, har Las Colinas byggt upp en internationell prestige tack vare sin exklusiva karaktär, dess unika design, kvaliteten på sina hem, dess fantastiska faciliteter och tjänster, upprätthållandet av den naturliga miljön och dess prisbelönta golf kurs, rankad bland de 100 bästa greenerna i den europeiska rankingen. Maximal integritet och säkerhet. Unik tillgång, med 24-timmars säkerhet, till en 330 hektar stor dal mellan kullar, som bildar en naturlig barriär, vilket garanterar integritet i hela bostaden.


I hjärtat av Costa Blanca South hittar vi en lummig dal på 330 hektar mellan kullar, mycket nära havet och med en magnifik golfbana som passerar den. Denna unika stadsutveckling beskrivs som ekologisk på grund av den låga intensiteten av bostäder den har byggt. Framgången med detta ekologiska stadsutvecklingsprojekt ligger i total integration av byggnaderna i den naturliga miljön. Om du letar efter ett hörn i Spanien för att koppla bort och hitta den integriteten, i Las Colinas Golf & Country Club hittar du den perfekta platsen att fly. Du kommer att njuta av 200 000 kvadratmeter vackra Medelhavslandskap och du kan göra natursköna promenader genom den frodiga inhemska, inhemska flora och de omfattande åkrarna med apelsin- och citronlundar. Förutom sin par 71 18-håls mästerskapsbana finns det ett komplett utbud av bekvämligheter runt klubbhuset, med en golfakademi, ett drivande utbud av naturlig gräsmatta, en green och ett inflygningsområde. Njut av en av de 100 bästa golfbanorna i Europa. Las Colinas Golf & Country Club-kurs har ett enda mål: att erbjuda de bästa tjänsterna och bekvämligheterna så att varje enskild kund får en unik upplevelse.

Välkommen till Hansson & Hertzell och det hälsosammaste landet i världen!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 431.557 GBP
  • Ryska rubeln: 45.723.970 RUB
  • Schweiziska franc: 548.298 CHF
  • Kinesiska yuan: 3.881.113 CNY
  • Dollar: 592.022 USD
  • Svenska kronor: 5.065.905 SEK
  • Den norska kronan: 5.036.274 NOK

Hansson & Hertzell Realty