Modernt Radhus i Polop Spanien · Costa Blanca Nord · Polop · Polop

HH-SP-20170030 112m2 120m2 3 3 gemenskap Frivillig
Sovrum: 3
Badrum: 3
Byggd: 112m2
Tomt: 120m2
Kök : 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2018
Orientering: öster
Balkong: 46 m2
Avstånd till strand: 10 Km.
Avstånd till flygplatsen: 60 Km.
Avstånd till fritid: 3 Km.
Havsutsikt
Förråd
Öppen Planlösning
Tvättrum
Bottenplan
Gemensam Pool
Lekplats för barn
Bra område för uthyrning
Utsikt över berg
Elektriska fönsterluckor
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Dubbelglas
Sydlig
Grönområden
Terrass
Trädgård
Privat Takterrass
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

3 sovrum - 3 badrum - stort takterrass - 80 m2 trädgård - gemensam pool - havsutsikt - parkeringsplats - golvvärme - gemensam pool och bastu - hushållsapparater ingår


En nyutveckling av parhus i La Alberca, Polop. Dessa moderna villor är österläge med utsikt över havet och bergen.
Dessa villor har byggts med högkvalitativa material med uppmärksamhet på detaljer. Det finns villor med 2 eller 3 sovrum med inbyggda garderober och 3 badrum (2 badrum). Det amerikanska köket är utrustat, vardagsrummet och matplatsen på 32m2 har tillgång till terrassen 46m2. De många funktionerna inkluderar golvvärme i alla badrum, förinstallation för luftkonditionering, automatiska persienner och larmsystem. Dubbelglasade fönster, ett rymligt solarium (33m2), privat trädgård med lågt underhåll på 50m2, parkering och tillgång till det stora gemensamma området med uppvärmd pool, perfekt för användning året runt och bastu.


Byn Polop ligger inåt i norra Costa Blanca i ett område som kallas Marina Alta. Den lokala ekonomin är huvudsakligen baserad på jordbruk, så mycket av den omgivande landsbygden täcks av polyten för att fungera som jätteväxthus. Byn är en glädje att utforska och perfekt för en morgon- eller eftermiddagsmorgon. Kullen, där det gamla slottet brukade vara, omges av en medeltida vägg, och är ett "måste" att gå upp. Följ sicksackvägen så kommer du att belönas med några fantastiska vyer. På en klar dag kan du se höger mot Albir och Altea vid kusten och inlandet till Callosa och Sierra Bernia. Du kommer att kunna se ut Leon Dormido - det sovande lejonberg som ligger bakom Polop.

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 181.473 GBP
  • Ryska rubeln: 17.733.031 RUB
  • Schweiziska franc: 212.767 CHF
  • Kinesiska yuan: 1.568.802 CNY
  • Dollar: 230.917 USD
  • Svenska kronor: 2.061.663 SEK
  • Den norska kronan: 2.171.276 NOK

Hansson & Hertzell Realty

Liknande bostäder