Rymlig lägenhet med havsutsikt i Benitachell Spanien · Costa Blanca Nord · Benitachell · Cumbre Del Sol

HH-VAPF-BLUINF-RFA11 228m2 2 2 gemenskap Privat
Sovrum: 2
Badrum: 2
Byggd: 228m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 2
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2018
Orientering: Sydöst
Avstånd till strand: 2 Km.
Avstånd till flygplatsen: 96 Km.
Avstånd till fritid: 300 Meter
Avstånd till golfbana: 6 Km.
GYM
Grönområden
Terrass
Trädgård
Havsutsikt
A/C
Förråd
Öppen Planlösning
Golvvärme
Tvättrum
Gemensam Pool
Hiss
Bra område för uthyrning
Nära strand
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Tennis
Dubbelglas
Sydlig
Fitness Club
Close to Beach
Close to Town
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

2 sovrum - 2 badrum - lyxig nybyggnad - gemensam pool - parkering - havsutsikt - bastu - terrasser - tennisbana - nära stranden


Hansson & Hertzell presenterar stolt ett bostadsområde vid havet, bestående av 24 lyxlägenheter som belyser för sina dimensioner, alla med 3 sovrum, med ytor över 240 m2 och terrasser från 40 m2, med fördelningar utformade för att njuta av havsutsikten, för att ha ljusa rum, detaljer som uppnår en modern och elegant design. Varje lägenhet har också en täckt parkeringsplats med förinstallation för laddningspunkt för elbilar och förvaring. På första våningen i byggnaden hittar vi de gemensamma utrymmena som består av flera utrymmen för fritid och avkoppling. Utanför infinitypoolen och takterrassen för att sola, gym med omklädningsrum och badrum, hälsofaciliteter med uppvärmd pool med jacuzzi, bastu, turkiskt bad, olika duschar och relaxavdelning, allt du behöver för att koppla av framför Medelhavet.

Modell A: 629.000 €                      Modell C från: 483.000 €


En utveckling som på grund av sitt läge har den spektakulära havsutsikten som Residential Resort Cumbre del Sol är internationellt känd för. En verkligt perfekt plats för dem som vill njuta av Medelhavsklimatet och de underbara soluppgångarna, i ett privat bostadsområde intill havet. Förutom alla tjänster som finns på Cumbre del Sol: köpcentrum, stormarknad, frisör, apotek, barer och restauranger, tennis- och paddeltennisbanor, vandringsleder, International School Laude Lady Elizabeth Junior School, ridskola, strand och vikar med strandbarer och alla mat- och fritidsalternativ i Benitachell, Javea (bara 7 km bort) och Teulada-Moraira (bara 4 km bort) städer.

Välkommen till Hansson & Hertzell och det hälsosammaste landet i världen!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 418.521 GBP
  • Ryska rubeln: 42.615.301 RUB
  • Schweiziska franc: 529.087 CHF
  • Kinesiska yuan: 3.774.658 CNY
  • Dollar: 590.439 USD
  • Svenska kronor: 4.884.678 SEK
  • Den norska kronan: 4.904.223 NOK

Hansson & Hertzell Realty