Modern Villa i Rojales - Alicante Spanien · Costa Blanca Syd · Rojales · Rojales

HH-GV-QUESADASUN-18 185m2 136m2 3 2 privat pool Privat
Sovrum: 3
Badrum: 2
Byggd: 185m2
Tomt: 136m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 2
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2019
Orientering: Söder
Avstånd till strand: 7,5 Km.
Avstånd till flygplatsen: 34 Km.
Avstånd till fritid: 200 Meter
Avstånd till golfbana: 1 Km.
Våning : 0
Förråd
Pool
Öppen Planlösning
Garage
Utsikt över pool
Bottenplan
Bra område för uthyrning
Utsikt över berg
Elektriska fönsterluckor
Underjordisk parkering
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Dubbelglas
Sydlig
Grönområden
Terrass
Trädgård
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

3/5 sovrum - 2 badrum - lyxig nybyggnad - privat pool - källare - parkering - takterrass valfri - trädgård - elektriska fönsterluckor


Hansson & Hertzell presenterar detta nya projekt med stilrena villor, beläget i ett av de vackraste och lugna områdena i staden Rojales, omgivet av natur och mycket nära de tjänster som staden erbjuder samt bara 8m till några av dem bästa stränderna på Costa Blanca.  Dess utmärkta läge gör hemmen till ett perfekt val för dem som söker en lugn miljö utan att ge avkall på komfort och bekvämlighet att bo i hjärtat av staden. Bostadsområdet består av 13 moderna hus på privata tomter med terrass, parkering och (valfri) privat pool. De består av ett vardagsrum, kök, 3 sovrum, 2 badrum, källare och solarium (tillval) med fantastisk utsikt. Alla hus är noggrant utformade med högkvalitativa material för att möta behoven hos de mest kräsna kunderna. I källaren kan du välja att utöka den med två sovrum.


Rojales är en typisk spansk jordbruksby vid floden Segura som går genom stadens centrum och traditionella grotthem som visar en bild av områdets historia. Staden täcker faktiskt ett ganska stort område med många populära bostadsområden som omger stadens centrum. Bostadsområdet är mycket attraktivt med vackra trädgårdar och pooler. I mitten av staden finns det en mängd butiker inklusive tre bra stormarknader, liksom många restauranger inkluderar tapasbarer, kaféer och pubar inklusive en engelsk och irländsk bar. Det finns också flera banker. I stadens centrum finns en mycket vacker kyrka, ett lokalt museum och en härlig bytorg där du kan sitta och se världen gå förbi. Floden Segura rinner genom Rojales centrum, det är en härlig plats att vara borta några timmar på kvällen, där du kan mingla med lokalbefolkningen som njuter av 'al frescito' (sitta ute med vänner) under de varma sommarkvällarna.

Välkommen till Hansson & Hertzell och det hälsosammaste landet i världen!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 197.525 GBP
  • Ryska rubeln: 20.112.665 RUB
  • Schweiziska franc: 249.707 CHF
  • Kinesiska yuan: 1.781.483 CNY
  • Dollar: 278.663 USD
  • Svenska kronor: 2.305.366 SEK
  • Den norska kronan: 2.314.591 NOK

Hansson & Hertzell Realty

Liknande bostäder