Nybyggda villor i Benijofar Spanien · Costa Blanca Syd · Benijofar

HH-GV-BENIMAR-GOLF-06 239m2 184m2 3 3 privat pool Privat
Sovrum: 3
Badrum: 3
Byggd: 239m2
Tomt: 184m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 3
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2019
Orientering: Söder
Avstånd till strand: 10 Km.
Avstånd till flygplatsen: 35 Km.
Avstånd till fritid: 200 Meter
Avstånd till golfbana: 4 Km.
Våning : 0
Tvättrum
Utsikt över pool
Bottenplan
Bra område för uthyrning
Utsikt över berg
Elektriska fönsterluckor
Underjordisk parkering
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Dubbelglas
Sydlig
Grönområden
Förråd
Terrass
Pool
Trädgård
Öppen Planlösning
Privat Takterrass
Garage
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

3 sovrum - 3 badrum - lyxig nybyggnad - privat pool - privat parkering - bredvid en golfbana och bekvämligheter - takterrass (tillval) - terrass


Hansson & Hertzell presenterar stolt denna villa i modern stil i privat tomt med terrass, parkeringsplats och privat pool. De består av en vardagsrumsdel, utrustat kök, 3 sovrum (två av dem har eget badrum), 3 badrum, källare och valfri takterrass med fantastisk utsikt. Alla hus är omsorgsfullt designade med högkvalitativa material för att tillgodose behoven hos de mest kräsna kunderna. Beläget i ett av de vackraste och lugnaste områdena i staden Rojales, omgivet av natur och mycket nära de tjänster som staden erbjuder. Dess utmärkta läge gör bostaden till ett perfekt val för dem som söker en lugn miljö utan att offra komforten och bekvämligheten med att bo i hjärtat av staden.


Benijofar ligger i södra delen av Costa Blanca, nära turistorterna Guardamar del Segura och Torrevieja. En härlig liten stad med en charmig kyrka och torg .. Det finns casa de cultura för konserter och shower, en markerad vandringsled som inkluderar Rio Segura och en utomhuspool och två parker. Benijofar har ett bra urval av tapasbarer, kaféer och restauranger samt den närliggande urbaniseringen av Benimar. Benijofar har två flygplatser mindre än en timme bort med bil, vilket är Alicantes flygplats i norra och Murcia flygplats i söder. Det finns många golfbanor på södra Costa Blanca och Benijofar ligger närmast La Finca Golf Course i Algorfa och La Marquesa Golf and Country Club i Ciudad Quesada. De närmaste och bästa stränderna till Benijofar ligger cirka femton minuter bort med bil och är några av de bästa stränderna på södra Costa Blanca, i Guardamar del Segura och Torrevieja. Det finns också regelbundna busslinjer från Benijofar till Guardamar del Segura och Torrevieja med enkel tillgång till stränderna.

Välkommen till Hansson & Hertzell och det hälsosammaste landet i världen!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 237.079 GBP
  • Ryska rubeln: 24.983.512 RUB
  • Schweiziska franc: 296.079 CHF
  • Kinesiska yuan: 2.064.748 CNY
  • Dollar: 324.980 USD
  • Svenska kronor: 2.915.199 SEK
  • Den norska kronan: 2.835.111 NOK

Hansson & Hertzell Realty