Lyxvilla i Altea Spanien · Costa Blanca Nord · Altea

HH-VAPF-BLALT-C 353m2 4 5 privat pool Privat
Sovrum: 4
Badrum: 5
Byggd: 353m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 4
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2019
Orientering: Sydväst
Avstånd till strand: 1 Km.
Avstånd till flygplatsen: 65 Km.
Avstånd till fritid: 300 Meter
Avstånd till golfbana: 6 Km.
Våning : 0
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Dubbelglas
Sydlig
Havsutsikt
Grönområden
Förråd
Terrass
Pool
Trädgård
Öppen Planlösning
Privat Takterrass
Garage
Tvättrum
Utsikt över pool
Hiss
Bra område för uthyrning
Utsikt över berg
Nära strand
Underjordisk parkering
Close to Beach
Views
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

4 sovrum - 5 badrum - lyxig nybyggnad - stor terrass - privat pool - garage - panoramautsikt över bergen och havet - grill - hiss - bra läge - utrustat kök


Hansson & Hertzell presenterar stolt detta mycket ljusa bostadsområde med stora interiörutrymmen, unik arkitektur i en naturlig miljö med panoramautsikt över Medelhavet och Benidorms skyline. Ett privat bostadskomplex med toppmoderna bostäder, oberoende av varandra, där varje hus har en exklusiv design som gör det verkligen unikt. Husen kännetecknas av sitt naturliga ljus och sina stora inre utrymmen, fördelningar av 3 och 4 sovrum, 3 och 4 badrum, ett öppet kök, vardagsrum och matsalar i olika former, en terrass, en pool, grill, ett garage och en hiss. Direkt ansluten till motorvägen, 10 km från Benidorm, 50 km från Alicante flygplats och 100 km från Valencia flygplats. Den pittoreska kuststaden Altea tillåter oss att ha alla tjänster och fritid i en storstad, medan vi njuter av en utsiktspunkt med utsikt över naturen och Medelhavets intensiva blå, omgiven av en naturlig miljö som också är den perfekta platsen för en resa eller en lugn semester.


Altea är utan tvekan en av de mest charmiga städerna som finns på Spaniens ”vita kust”, som ligger i regionen Alicante på Costa Blanca. Staden ligger bara 11 kilometer norr om Benidorm, men de två orterna är världens isär. Altea liknar andra Costa Blanca-städer genom att det har ett nytt och ett gammalt grannskap. Den gamla delen ligger högst upp på en kulle där du hittar riktigt spektakulära vyer. Denna stad är en fristad för den som kommer att bli förtrollad av sina medeltida kullerstensgator, dess bildbok gamla kvarter och läckerheterna vid dess palmkantade strandpromenad. Altea har ett privilegierat läge och ett utmärkt milt klimat, med en genomsnittlig temperatur året runt 18-20 ° C.

Välkommen till Hansson & Hertzell och det hälsosammaste landet i världen!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 628.112 GBP
  • Ryska rubeln: 63.435.280 RUB
  • Schweiziska franc: 789.911 CHF
  • Kinesiska yuan: 5.638.018 CNY
  • Dollar: 872.492 USD
  • Svenska kronor: 7.480.704 SEK
  • Den norska kronan: 7.671.924 NOK

Hansson & Hertzell Realty

Liknande bostäder