Modern 3:a på Las Colinas Golf Spanien · Costa Blanca Syd · Orihuela Costa · Las Colinas golf & country resort

HH-SOM-NAR-3-34 90m2 2 2 gemenskap Privat
Sovrum: 2
Badrum: 2
Byggd: 90m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 2
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2020
Balkong: 25 m2
Avstånd till strand: 8 Km.
Avstånd till flygplatsen: 45 Km.
Avstånd till fritid: 500 Meter
Avstånd till golfbana: 0 Meter
Våning : 1
Pool
Öppen Planlösning
Golvvärme
Tvättrum
Utsikt över pool
Gemensam Pool
Hiss
Bra område för uthyrning
Övervaknings kameror
BBQ
Havsutsikt
A/C
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

2 sovrum + 2 badrum + pool + golf + beach club + garage + terrass

Beläget på en av den högsta punkten på Las Colinas Golf & Country Club ligger detta lägenhetskomplex med fina vyer över golfbanan och medelhavet 

Arkitekturen är exklusiv med en elegant och modern design. Dem flesta av lägenheterna har utsikt över grönområde, apelsin lundar, liksom bergen och Mar Menor lagunen.  Alla lägenheter kommer med installerat luftkonditionering, smart Home System för att styra din lägenhet från telefonen eller iPad, parkering och förråd.

När du kommer in i lägenheten hittar du ett stort öppet vardagsrum, matsal och kök. Rummet får massor av dagsljus från de stora fönstren mot terrassen. Terrassens fönster öppnar upp hela rummet som de skjutdörrar, som försvinner in i väggen när öppnas. Sovrummet har eget badrum. De två badrummen har golvvärme. Denna typ av lägenhet har varit mycket populär genom de olika faserna i Acacia bland annat på grund av de rymliga terrasser. Terrasserna variera mellan 21 kvm - 79 kvm. 

Markplans lägenheter från: 284.000€
Takvåningar med 2 sovrum från: 324.000€
Takvåningar med 3 sovrum från 429.000€ 

Las Colinas Golf & Country Club

Las Colinas Golf & Country club är en förstklassig tävlings golfbana belägen i en 330 hektar stor dal mellan bergen, med närhet till medelhavet. Det är en miljövänlig anläggning där dem arkitektritade husen ligger glest in på varandra så allt smälter ihop med den gröna omgivningen. Det är en idealisk plats att njuta av  200.000 kvm  Spansk landsbygd med natursköna promenadstråk genom lummiga fält av apelsin och citronlundar. Som boende i på denna golfbana har man tillgång till deras exklusiva beach club på första linjen vid La Glea stranden i Campoamor, med faciliteter såsom restaurang, omklädningsrum, parkering och Infinity Pool med utsikt över havet.

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 253.206 GBP
  • Ryska rubeln: 25.191.887 RUB
  • Schweiziska franc: 299.060 CHF
  • Kinesiska yuan: 2.213.642 CNY
  • Dollar: 329.750 USD
  • Svenska kronor: 2.886.953 SEK
  • Den norska kronan: 3.054.074 NOK

Hansson & Hertzell Realty

Liknande bostäder